Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Online

Rosacea Care Éjszakai Krém

4.2
Hozzáadva 2012.03.13.by

horzso

Az új Éjszakai krém kiváló hidratáló hatású készítmény. Három fő összetevője, amelyek együttesen segítik a rosaceás és az érzékeny bőr gyógyulását:  a homoktövis, a füzike és a gránátalma.

2018.03.07. 05:04

Nagy remenyekkel rendeltem meg ezt a kremet, a legnagyobb pirossagom kellos kozepen. Sajnos nem valt be. Van benne egy osszetevo ami nemhogy megnyugtatna,meg irritalja is a boromet. Felkenes utan 10 perccel le kellett mosnom,mert csipett. Lehet,hogy kevesbe erzekeny borueknek bevalik,bar eleve rozaceas borre fejlesztettek ki,ami alapbol erzekeny, sajnos nekem penzkidobas volt. Maradok az Uriage termekeknel. Azoknak nincs ilyen kellemes illatuk,de legalabb hatasosak :)

2017.09.30. 13:44

Valòban jò hidratálò rozáceás száraz bőrre. Szép összetevős, könnyen felszìvòdik. Esti felkenés után reggel puha, sima arcbőr az eredmény.

2012.12.16. 15:51

tökéletesen elégedett vagyok, bár nehéz krém, de mivel éjszakai, ez megbocsájtható. szerintem ez a rozáceások döntő többségének jó választás lehet

2012.11.13. 19:07

Minden rosaceásnak csak ajánlani tudom,sok krémet próbáltam már,de ez a legjobb!Az ára kicsit húzós,de megéri!A négy csillag azért nem öt,mert kicsit nehezen issza be a bőröm.De ez elenyésző amellett hogy a hatása nagyon jó!

Utoljára szerkesztve: 2012.04.16. 12:12 - 2012.04.12. 12:14

Nagyon finom ez a krém! Éjszakára kellemesen sűrű az állaga, felkenve mégsem nehéz, könnyen eloszlik, és nem marad zsíros tőle a bőröm. Az illata is kellemes. Ráadásul iyen tökéletes összetevő listát keresve sem lehet találni, miden benne van ami kell. Sajnos a rosaceámon eddig nem segített ezért csak négy csillagot adok, de érzékeny bőrre sima éjszakai ápolónak tökéletes. Talán még annyi, hogy a vízhiányos bőrömre azért rendesen kellett belőle kennem, hogy reggelig kitartson. Update: Át kell fogalmaznom amit írtam mert valójában segített a rosaceámon, csak nem tüntette el egészen. Azóta már rájöttem, hogy nem is ez a dolga, mert vannak olyan tünetek is amiken kozmetikum nem segíthet, max gyógyszer, vagy lézer. Ami viszont egy krémtől ennél a problémánál elvárható azt maradéktalanul teljesítette: ápolt, nyugtatott és táplált, anélkül, hogy irritált volna, és a gyulladást is lehúzta. Az egyetlen hátránya, hogy elég borsos az ára.