Hajápolók
Lelőhely: Fodrászkellékes

Serical Placenta Hajpakoló Krém

Hozzáadva 2012.09.29.by

Rita

A hajpakoló krém búzából, bambuszból származó hatóanyagai elősegítik a haj erősítését és kezelhetőségét.

Törékeny és Száraz hajra ajánlott

Használata: Kenje fel a mosott hajra és kb. 30 perc után bő vízzel mossa le.

2021.03.17. 08:11

Nekem egyáltalán nem vált be. Semmi hatását nem éreztem, sőt még szárította is a hajam. Többször is szüneteltem vele aztán megint megpróbáltam, hogy ne álljon már ott a fürdőben, de mindig csalódtam a végeredményben. Számomra iszonyat büdös is, így nekem ez csak 2 *.

2020.02.20. 11:19

Évek óta használom a keratinos társával felváltva (a tejproteines elhiszem, nagyon jó, de nem tudom, nekem felfordul az illatától a nyomrom), van hogy balzsamként használom csak, mert pakolásként sokkal hamarabb zsírosodik tőle a hajam. Sokáig elég, szerintem ár-érték arányban teljesen jó, mert teszi a dolgát, kevés is elég belőle, sima, kifésülhető lesz a haj, nem nehezíti el. Festett szőke hajam van, nekem bevált.

2019.09.16. 14:07

Teljesen mas az osszetevolista, egy darab szilikon sincs benne (legalábbis az enyemben).Ar-ertek aranyban talan a legjobb hajmaszk. Ha egy oraig a hajamon hagyom, sima es selymes a hajam, imádom fogdosni. De kell neki a hatoido, hogy hozza a maximum eredmenyt, mint minden hajpakolasnak.Az illata kicsit eros, szerencsere a hajban mar nem olyan intenzív.Eleg szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de nagyon kellemes meglepetés ért.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.10. 10:37 - 2019.05.10. 10:37

Míg rendszeresen festettem a hajamat, iszonyatosan kiszáradt a hajam. Akkor kezdtem el használni a fodrászom javaslatára ezt a balzsamot. Csodákat művelt a hajammal, finom puha lett mindig. Mai napig használom (ez kb. 10 év folyamatos használatot jelent), de úgy tűnik változott a hajam; részben mert időközben leszoktam a hajfestésről (kb. 6 éve). Az utóbbi 1-2 évben érzés alapján, már nem hidratálja annyira és hiába pakolom be, már nem lesz olyan puha mint régen. Gondolkozom, hogy kipróbálom a kék kis testvérét, lehet most már nekem is az használ majd :)Ezt leszámítva ez egy szuper termék, az ár-érték aránya meg egyszerűen fantasztikus. Akinek zsírosodásra hajlamos a haja, de szárazak a haj végei, azoknak ajánlom, persze szigorúan csak a hajvégekre használva!

2019.02.04. 10:50

Nem rossz pakolás, de a "kék testvére" nekem jobban bejött. Eddig egyszer vettem, de ha csak ez volt a polcon legközelebb, inkább vártam, hogy feltöltsék a boltban a készletet.Nem lett olyan puha a hajam tőle, mint a tejproteinestől, de nem is az a fajta, amit elajándékozok, olyan rossz. Nekem az illata kicsit erős, de elviselhető.

2017.12.08. 20:09

Mikor nem volt Latte az üzletben, akkor ezt vettem gyorsban. Nem olyan jó, mint a Latte tesó, nem lesz olyan jó kifésülhető a hajam. De egynek elmegy, már alig van belőle. Illatra szintén elmegy kategória. Nem venném újra :/