Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
HarleyQuinn
Gyengéd kétfázisú sminklemosó tejkivonattal, mely kíméletesen távolítja el a sminket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
2018.02.02. 21:14
Hatékonyan teszi a dolgàt. Picit csíp ha a szemembe megy és homàlyosan làtok pár percig. Elég gyorsan fogy, nekem valamiért sok kell belőle, hogy tökéletes munkàt végezzen. Szeretem a koreai kozmetikumokat, szerintem valami mást próbálok legközelebb. Jó-jó, de az ár érték aránnyal nem vagyok teljesen elégedett.
2017.08.03. 09:05
Eddig ez a termék a legjobb amit sminklemosóként használtam! Nem irritálja érzékeny bőrömet, és tényleg szépen leszedi a sminket, még a vízálló szempillaspirálommal is elbánt! Örülök,hogy rátaláltam! :) :)
2017.08.01. 12:23
Fú na igen, hűha. Volt idő mikor non stop koreai termékeket használtam, aztán magam sem tudom miért de leálltam velük. Most megrendeltem ezt meg még egy két terméket és be kell valljam ez az amit kerestem szemfesték lemosó gyanánt. Kb két törlésre leszedi az összes sminket a szememről, nem hagy zsíros utóérzetet, nem látok homályosan utána, nem marad ott a fele a sminknek a szememen amit később kb a bokámon találok meg. Fincsi naptej illata van... ó helló koreai termékek ujra! Love it!
2017.03.23. 15:30
Kíméletes, hatásos lemosó, nem irritálja a szemet és pillanatok alatt eltávolít minden sminket. Ár-érték arányban még akkor is verhetetlen, ha esetleg külföldről rendelve heteket kell rá várni.
2016.04.22. 18:28
Ez egy nagyon jó lemosó! Nem olajos, nem hagy ragacsos réteget, nem irritál, mindent eltàvolít a vízálló spiráltól az alapozóig! Nagyon minimális mennyiség kell belőle, annyira hatékony, az ára pedig igen csekély! Kedvenc! 5*
2016.04.03. 16:38
Ma ez egy ilyen nap. Szép idő van, csicseregnek a madarak, itt a tavasz, én meg minden új kencémért lelkesedem. Ezt is szeretem, nagyon. Tényleg könnyen és hatékonyan távolít el minden szennyeződést, utána áttörlöm az arcom a kedvenc Bioderma micellással az eredmény nagyon puha, sima bőr...