Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok
Lelőhely: Online

Suiskin Cellmax C Vitamin Ampulla

Hozzáadva 2015.08.31.by

sosebocsi

A Suiskin Cellmax C-vitamin ampulla koncentráltan tartalmaz C-vitamint, B3-vitamint és zöld tea kivonatot.

Ezek együttes ereje megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, és csökkenti a meglévő foltokat, segít egyenletesebbé tenni a bőr tónusát, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású.

2016.05.03. 11:46

Száraz bőr
Pigmentfoltok

Nincs összehasonlítási alapom,ez az első c-vitaminos szérum amit használok.Estére kenem fel,mert valóban van egy kis ragacsos utóérzete.Kb. 2 hónapja használom,a pigmentfoltjaimon nem halványított,viszont a bőröm összképe láthatóan szebb,egyenletesebb a felszíne,az apró szarkalábak kisimultak.Nem mondom hogy csodaszer,de hiányzik ha nem kenem fel.

Utoljára szerkesztve: 2016.01.27. 09:52 - 2016.01.27. 08:38

Kombinált bőr
Egyenetlen bőrfelszín

Én meg leszek a második.... :-)Szeretem ezt a szérumot és hónapok óta használom. Sajnos csak ennek nem tudom tulajdonítani a bőröm szép/jó állapotát, mert millió egy kencét használok még e mellett (Paula, Benton, Chica Y Chico, Cosrx). :-) Viszont szeretem, és semmi pénzért nem hagynám ki a rutinomból! Az üvege letisztult fehér, elegáns, minimalista és a legfőbb erénye, hogy nem átlátszó, illetve szuper a pipettás adagolója. Nem éri fény, nem kell belenyúlkálni, szóval mindent megtettek azért, hogy a hatóanyagok minél tovább épségben legyenek benne. :-) Hűtőben tartom, onnan veszem ki reggelente, semmiféle változást nem látok az állagán/illatán/hatásán, pedig hónapok óta megvan és használom. Halvány átlátszó, narancssárgás a színe, és egy nagyon pici illata van, olyan gyógyszertári, nem igazán lehet meghatározni. Felkenve egy picit ragad, ezért esti használatra talán alkalmasabb, bár én reggel használom, mert este Paula Resist retinolos testápolóját használom - igen, az arcomra, :-) és soknak érzem a retinol és a c-vitamin együttes használatát magamon. Viszont használom a c-vitamint 2%-os BHA-val és 10%-os AHA-val együtt és semmi problémát nem okozott. :-) Maga a szérum nem csíp, nem bántja a bőröm, pedig 25%-os a c-vitamin tartalma, ami elég magas, pont mint Paula szérumának, ami azonban 15 ml, ezzel szemben a Cellmax 30 ml, és az áruk is ég és föld! Annyi mindent használok, hogy nekem bőven elég, hogy ebben a szérumban "csak" niacinamid, és zöld tea, stb. kivonat van. :-) Amúgy is a c-vitamin magas tartalma volt a lényeg számomra.Jó nagy hype van a c-vitaminos arcápolók körül, de igen nehéz megtalálni azt, ami nincs tele mindenféle vacak összetevővel. A Cellmax tele van jó dologgal, alacsony az ára, és még mindig abban hiszek, hogy ez sem egy olyan szer, amivel azonnal látványos hatást lehet elérni, hanem idő kell hozzá és tartós használat. Én ajánlom.

Utoljára szerkesztve: 2015.12.25. 16:25 - 2015.12.22. 11:46

Kombinált bőr
Bőröregedés

Na akkor én leszek az első....A C vitamin miatt vettem meg. Az első koreai termékem , valszeg az utolsó is .Viszonyítási alapom az Oz naturals terméke , amely már eleve előnnyel indul , van még benne ferulic sav, hyaluron és aminosav is , valamint fel van tűntetve a C vitamin százalékos aránya is: 20%.Viszont ez könnyebben beszerezhető és jelentős a C vitamin tartalma is , ott van az INCI legelején. Az összetétele is bíztató. Praktikus sötétítős üvegcsében van , könnyen használható pipettás rendszerben. Kicsit rosszabbul szívódik konkurensénél , ragad is rendesen de én türelmes vagyok . Az elején kijött 1-2 nagyobb patti is . Mindenképp el akartam használni ezért váltottam szerumot és nappali krémet ( Paula C. Resist ultra light conc., Super light daily wrinkle defense) ez utóbbink SPF 30-sa is van. Ösztönösen cselekedtem és bejött, nem jött elő több rondaság.Sajnos így egy hónap után az a véleményem hogy túl sokat nem hat ez a szérum. Lehet, nekem már több kell ennél. Szárítja is a bőrt . ( Mondjuk ezt az én korpás-seborroás kissé zsìrosabb bőröm kedveli .) A másik azonban mérhetően jobban teljesített már pár nap után is. Úgy tűnik még napi 2× használat után is eltart még bő egy hónapig ( súlya alapján) vagy még több ideig, gazdaságos kis termék ez. Nem fogom újravenni , hanem beruházok a kicsit drágább vetélytársra és inkább kivárom míg meghozzák.