Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Lelőhely: Patikák

Eucerin Sun Mattító Napozó Fluid SPF50+

3.9
Hozzáadva 2013.04.22.by

lszkatalin

Védi az arcbőrt a napsugárzás okozta bőrproblémákkal szemben.

• könnyű, finom állagú
  • vízálló
  • matt arcbőrt eredményez

2022.06.20. 08:46

Borzadalom! Ordít az alkohol amint felkenem magamra. Nem csíp, nem könnyezik a szemem tőle. Talán ez az egy pozitívuma van. Gyakorlatilag lepereg az arcomról, semmi esetre nem való alá sem krém sem szérum. El fogom használni, de nagyon nagy csalódás ennyi pénzért. Egy csillagot azért kap, mert nem csíp és nem irritál.

2022.05.07. 14:37

Az eddigi legmattabb fényvédőm. Még csak kezdeti státuszban van az ismerkedésünk, de negatív tapasztalatom nincs. Nem csípi a szemem, nekem bántó, kellemetlen szaga sincs.

2022.05.01. 10:09

Úgy sajnálom, hogy ilyen borzasztó. A szaga számomra elviselhetetlen, az állaga jó, hogy folyós, de cserébe nehezen tudom elkenni. Fehér marad tőle az arcom és némely hidratálóval kukacosodik nagyon rondán. Újravenni biztos, hogy nem fogom sajnos

2022.02.07. 08:36

Nagyon folyós, és eleinte viszketett tőle a bőröm .. Az illata is zavart mikor maszkot húztam. Ahogy előttem is írta valaki, tényleg hagy egy réteget maga után, és akinek hámlik a bőre azokat a részeket kiemeli. Valakinek biztos ez a tökéletes fényvédő , de én nem veszem újra ..

2022.01.24. 15:36

Miután megvettem, nagyon szerettem, kellemes állaga volt. Felkenés előtt alaposan össze kell rázni, hogy elegyedjen a krém fázis és a mattító por fázisa. Ahogy elfogyott a termék fele kb, onnantól kb nem volt ugyanannyi ebből a két fázisból, és felkenés után nagyon csillogó lett az arcbőröm tőle. Emiatt 3 csillagot adok neki. Amúgy elégedett lettem volna vele az árát leszámítva.

2021.07.07. 09:33

Egy ideje használom ezt a krémet.Az elején nagyon szerettem, mert mattította a zsírosodó bőrömet, most azonban száraz foltok jelentek meg az arcomon. Mindenre gyanakodtam, mire rájöttem, hogy ez a krém a ludas. Emiatt nem fogom újravenni.