Sminkek szemre

4.6
Hozzáadva 2017.06.15.by

Oraculum

17,5 g

A Too Faced fantasztikus újdonsága, amely minden édesség-rajongó szívét megdobogtatja.

A paletta 16 matt, fényes, csillámos barnákat, rózsaszíneket, földszíneket tartalmaz igazi kakaóbab-kivonattal gazdagítva egy tükrös csokoládé-tábla tartóban, smink-mutató füzettel.

$49-tól

2022.02.17. 11:42

Kicsit lekéstem a partiról. :) Már nem is lehet már kapni ezt a palettát, én is csak egy nagyon kedves krémmániásnak köszönhetem, hogy szert tettem rá. Néhány évvel ezelőtt az I heart Revolution-féle dupe-ja volt meg nekem és azt imádtam. Meg is fogadtam, hogy egyszer beruházok erre... most jött el az ideje. :DValamiért ez a szín összeállítás engem rabul ejtett, pedig semmi extra nincs benne, tényleg. Nagyon jó a csomagolása, a tükör is használható. Engem hidegen hagy, hogy csoki illata van és édes az íze...nem ezért veszek sminket. :) De van benne jónéhány olyan árnyalat, ami különösen jól működik a szemem és az arcom színével és a minőségük sem utolsó. Ezek: gilded ganache, white chocolate, milk chocolate, triple fudge, semi-sweet, hazelnut, haute chocolate, cherry cordial. Vannak olyan színek benne, amik használhatatlanok, pl.: strawberry bon bon, candied violet és black forest truffle - utóbbit igazán sajnálom, mert amúgy tök szép szín lenne, csak pereg mindenfelé. Most kiemelt helyen van a sminkes dobozomban, nem nagyon nyúlok máshoz. Újra venni érthető okokból nem fogom. :) Régen nagy hype volt, tényleg vannak jobb formulák már és izgalmasabb color story-k is, de nekem valahogy mégis betalált.

2020.12.05. 01:53

Ajánlom, de nem profi sminkeseknek, és nem teljes áron. Sok árnyalatot nehéz felvinni, eldolgozni, patchy lesz. A lilás, bordós árnyalatok is barnának tűnnek a bőrön, 4-5 órát bírnak a bőrön primer és smink fix nélkül. Fenbontás után 12 hónap a jelzett szavatosság, ez nem vicc! a shadowk vesztenek a minőségükből, intenzitásukból. Az enyém még nincs egy éves, de már nem valami jól szuperál. 31 euróért vettem, boldog voltam vele, de emúlt a szerelem. Nagyon finom illata van, édes íze, rejtsük kisgyerekek elől, de unokahúgoknak, ilányoknak szuper ajándék! Diszkrét, nem szuper pigmentált szík, jó kezdő paletta, suliba is elmegy.

Utoljára szerkesztve: 2020.02.07. 09:21 - 2019.08.03. 21:05

Krémmánián bukkantam rá az eladó dolgok közt, és impulzus vásárlással azonnal tudtam, hogy szeretném. Nyilván hallottam már a hatalmas hype-ról ami körülötte leng. Összességében vegyesek az érzéseim. Szép színeket tartalmaz, a legtöbbet sikerült már próbálgatnom, de van benne néhány szín amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Könnyű a színekkel dolgozni, szépen pigmentáltak és összességében könnyű őket eldolgozni is. Szép, szép. De. mondjuk a Zoeva palettáim fele ennyiért is hozzák ezt a szintet és minőséget. Nem bánom, hogy megszereztem, mert ki fogom tudni használni, de őszintén hiszem, hogy a teljes árát sajnos nem éri meg. Az viszont egy remek dolog, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz.

2019.05.21. 15:29

Nagyon vágytam erre a palettára, és szerencsémre kedvezményes áron jutottam hozzá. A csomagolása, az illata, a festékek krémessége fantasztikus, viszont 2 szín (s. Bon bon, candied violet ) használhatatlan. A szemhéjamon szinte az összes szín barnának tűnik. Valószínűleg, ha teljesen áron vásároltam volna csalódás lenne, de mindezek ellenére nekem ez a mindennapi palettám. Nagyon könnyen és gyorsan lehet vele sminkelni, és amikor ki nyitom, mindig elvarázsol a mennyei csoki illat.

2019.01.14. 18:38

Amikor megvettem ezt a palettát baromira izgatott voltam, hogy milyen lesz, a rengeteg jó értékelés végett. Összességében véve nem rossz paletta, de ilyen ár mellett csalódtam benne. Mint ahogyan előttem említették, viszonylag sok szín van ami használhatatlan. Gyönyörű kívülről, viszont lehetetlen a felvitel. Az összetevői varázslatosak, az illata csodálatos, aránylag tartós, bár pár óra után szemhéjalapzóval is átfénylik nekem, de én többet vártam ettől a palettától. Most még nem vonok le több csillagot, de majd fogom update-elni.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.11. 09:05 - 2019.01.11. 09:04

Alapvetően nagyon jó paletta, a 4*-ot csak azért adtam neki, mert a másik 2 palettájával jobban meg vagyok elégedve, ebben van 2-3 szín, ami nem igazán használható, ebben az árkategóriában ez nem megengedett. Viszont alap paletta, a többi szín nagyon jól működik. Én a White Chocolate-al, a Strawberry bon bon-al és az Amarettoval nem tudok mit kezdeni.