Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Livomivo
Természetes detoxifikáló hatású, valódi kakaóval dúsított bronzer, a Too Faced egyik legkelendőbb terméke. Minden bőrszínhez illeszkedik. A semleges kakaó árnyalat eltünteti a bőr vöröses tónusát. Igazi kakaó illattal. Két színváltozata van: Chocolate (sötét matt) és Milk Chocolate (világos matt).
Vegán és parabenmentes.
2020.03.29. 15:58
Chocolate árnyalatban vettem meg, pedig nagyon világos bőröm van (NC13), de érdekes módon az egyel világosabb Milk Chocolate túl világosnak tűnt, mintha csak egy sima púder lett volna. Szerencsére jól döntöttem, a Chocolate szépen illik a bőrömhöz, nem túl sötét, nincs narancssárgás/vöröses beütése. Kevés is elég belőle, úgyhogy ez a most már csak eredetileg 8 gramm sokáig elég lesz. A Mac 135S vagy a Real Techniques kontúrecsetével szoktam felvinni. Kellemes kakaós/csokis illata van, de nem túl erős vagy émelyítő, applikálás után pedig már nem érződik. A csomagolása nagyon szép, tükör is van benne, és mágnesen záródik. A matt finise miatt néha kicsit poros hatást kelthet az arcon, emiatt ha egyszer elfogy - ami nem mostanában lesz - inkább egy kicsit fényesebb finisű, de nem csillámos bronzosítót választanék, mint amilyen az Hourglassé. Ettől függetlenül jó terméknek tartom.
Utoljára szerkesztve: 2020.08.10. 13:17 - 2020.02.19. 15:12
Nagyon szép színe van, isteni illattal. De kissé jobban illeszkedik a színemmel a Benefit Hoola bronzere.
2020.01.19. 12:35
Nagyon természetes, szép eredményt kapok! Csokoládé illatú! Imádom!!! :)
2019.07.01. 18:06
Nekem nagyon bevált. Nem foltos egyáltalán, tökéletes bronzos bőrt eredményez, ha megfelelő ecsettel használja az ember.Kis kiszerelésem van belőle, de úgy néz ki ez a mennyiség is elég sokáig elég lesz, mert kevés is elég belőle. Nekem nagy kedvenc lett, még utazáskor is viszem. :)
Utoljára szerkesztve: 2019.02.22. 11:28 - 2019.02.22. 11:28
A legvilágosabb árnyalatot vettem meg ,de már megbántam. Nekem sárgás a bőrömön ami elég haloványka. Az igazság az,hogy az egyel sötétebb árnyalat ami inkább hűvösebb sokkal jobb nekem. Elajándékoztam ,de nem biztos hogy újraveszem.
Utoljára szerkesztve: 2019.07.28. 14:13 - 2018.08.16. 14:36
Nagyon-nagyon szép a csomagolása, a színe, nagyon finom az illata, de sajnos én pont emiatt meg is válnék tőle.Viszont, ha valakit nem zavar, vagy pont szereti is az illatosított termékeket, akkor annak szívből ajánlom, nem fog csalódni.:)