Sminkek szemre

Erzsi73

10 g

Extra tartós szemhéjalapozó

Utoljára szerkesztve: 2020.05.20. 14:55 - 2020.05.20. 14:54

Nagyon zsíros, fedett szemhéjam van, és még sötétbarna is, ezért még ha nem használok szemhéjfestéket, csak mondjuk spirált, szemceruzát, akkor is teszek fel alapot, amely világosabbra színezett, plusz meggátolja a zsírosodást. Eddig leginkább a Zoeva szemhéjalapja vált be. Fontos az is, hogy ne irritálja az érzékeny, pirosodásra hajlamos szemem. Miután Zoeva elfogyott, váltottam erre a termékre. A színezése nagyon kellemes, természetes, fiatalabbnak tűnik a szemkörnyékem, ha világosabb a szemhéjam. Sajnos a szemhéjredőben csíkban összegyűlik, de nem vészes a fedett szemhéjamon. Nem irritálja a szemem, és a zsírosodást is csökkenti. Nem is várok többet, mivel képtelenség az én szemhéjamon 100%-ban megtartani bármit egyhelyben.

Utoljára szerkesztve: 2020.01.06. 17:53 - 2020.01.06. 08:53

Sajnos nem annyira jött be, ennél a Maybelline color tattoo-ja tartósabb és jobban kezelhetőbb. Amikor rétegezni akartam ezzel egy másik színre, akkor felszedte az alsó réteget. Sajnos ár-érték arányban elég gyenge termék.Updatelek mivel eszméletlenül gyönyörűen fent tartotta 12 órán keresztül még a béna Revolution sminkemet is, szóval tényleg extra tartós.

2019.09.25. 07:36

Travel size kiszerelésben vettem meg, de így is nagyon sokáig ki fog tartani. Nagyon elégedett vagyok vele. Minden szemhéjpúdert gyönyörűen a helyén tart, nem lesz csíkos, foltos és nem kopnak meg a nap végére sem a színek. Volt olyan alkalom, amikor 14-15 órát volt rajtam a smink, késő éjjel is úgy mostam le, ahogy reggel felraktam. Számomra tökéletes ez a termék, örülök, hogy beszereztem.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.17. 11:55 - 2019.08.17. 11:51

Már más a csomagolása. Sokfélét próbáltam,több javított is a tartósságon,de ez szuperjo! Kár,hogy ilyen bonyolult a beszerzése itthonról.

2019.08.17. 09:57

IMÁDOM!!!!igazi profi smink, amivel tényleg nem mozdul el a szemhéjpúder!!Nekem nagyon zsírosodó fényes szemhéjam van amin eddig minden elcsúszott vagy átfénylett, de ez.... ez egész nap ha kell ott tartja a sminket, nem fénylik át a bőröm.Csodaszer, nagyon megéri ezt a pénz, és sokáig elég! Ez nálam mindig a kosárban fog landolni ha a Sephorában járok, akkor is ha van épp ha nincs, mert kell belőle a tartalék:DBátran ajánlom:)

2019.03.21. 18:01

Mini kiszerelèsbe vettem meg kb. fèl ève nyùzom ,de nem akar elfogyni! Bőrszine van krèmnek, nagyon kevès kell belőle ès eszmèletlenül tartòs.Előtte a L.O.V szemhèjalapozòt hasznàltam az nehezebben volt kenhető ès nem lehetett fölötte ilyen szèpen elkenni a szemhèjfestèket. Minden màrkàval kompatibilis,ma èppen Chanel Ombre szemhèjfestèkkel pròbàltam ki ès egèsz nap tartott! Màr règ megvettem nagy kiszerelèsbe ez egy nagyon jò termèk ès hiàba kicsit dràga,de èrdemes vele egy pròbàt tenni.Egy negatìvuma van fèl èv utàn elkezdett a festèk lekopni a műanyag flakonròl ìgy fèl èv utàn nem lesz olyan esztètikus a dizànj,de ettől függetlenül megy az 5 csillag!