Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
anonymous
2024.01.05. 19:16
Kicsit elfogult vagyok, mert ez volt az első palettám. Szeretem, kellemes, natúr paletta alapárnyalatokkal, szépen eldolgozható. Hétköznapokra szerintem ideális.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 10:42 - 2022.11.19. 14:44
Kb egy picivel tud többet mint egy Maybelline paletta, az áráért nem tudom jó szívvel ajánlani, talán primer nélkül nem mosódik el annyira, de egyébként kb egy fél óra és foltos lesz a smink fixálóval együtt is. Aki hajlandó ennyit kifizetni egy palettárért, mondanám, jobb egy Dior plaettára összegyűjteni, az ottmarad, ahová tettük. Ajándék volt, inkább az árát kaptam volna meg, és kipótoltam volna egy Diorra.
Utoljára szerkesztve: 2022.05.19. 21:05 - 2022.05.19. 21:04
Hát itt nagyon nagy az ámuldozás tőle, de nekem csalódás. Főleg az árához képest. Nagy reményekkel vásároltam meg, szeretem az ilyen hideg tónusú palettákat, bár necces volt, hogy a fehér bőrömhöz elég világosak-e a világos színek. Nem. Pigmentáltságban sem hozza ez a 2 szín szerintem, a sötét árnyalatokkal ilyen szempontból nincs baj, nagyon finom szerkezetű, de porzik. És eléggé. Ennyire nem vártam tőle, őszintén az olcsóbb palettáim porzanak ennyire, vagy még ennyire se. Tartósság téren, szintén csak a sötétebb tónusokat tudom dicsérni, világosak kevésbé bírják nagy elkeseredésemre. A másik, hogy bár tudom hogy környezetbarát nem használni csomagolóanyagot, de annyira alul volt csomagolva a paletta, hogy először azt hittem hogy használt, vagy visszaárus terméket kaptam. Kívülről nem is zavarna, de szerintem a tükör meg a színek közé elférne egy elválasztó valamilyen környezetbarát anyagból. Amúgy maga a dobozka kompakt, tartós, jól záródó, minőségi, ezt el kell ismerni. De nem lettem Naked fan.
2022.04.03. 15:50
Nagyon könnyen eldolgozható,tartós.A színek pigmentáltak,könnyű dolgozni velük!Száraz nagyon a szemem körül a bőr,de ezzel tökéletesen tudok árnyalni,nem foltosodik nem pereg.Bár ez egy Basic színpaletta de pont ezért alap darab szerintem.
2022.01.25. 17:20
Makulátlan basic paletta hiba nélkül, egyszerűen pazar! A palettat itt vettem egy nagyon kedves eladótól, használtan. De gondolkozom, hogy tartalékba beszerzek egy vadiúj példányt, mert nem akarok enélkül élni! A palettáról áradozni tudnék, de igyekszem rövidre fogni. Nagyon kellemes, bársonyos textúrájú, pigmentált színek, amelyek nagyon szépen, puhán összesatírozhatóak. Nem porol, nem pereg. Primerrel atomtartós. A satírozó árnyalatok nem sárgák, ami sok nude palettaban sajnos jellemző. A paletta utazóbarat, masszív, és még egy tükröt is belecsempésztek. Számomra, mint nude sminkmániasnak, ez egy nr 1 csoda!