mystang96
Krémhajfesték a hajfestés és a hajápolás alkotóelemeinek egyedülálló együttese. Ammóniát és oxidánsokat nem tartalmaz.
2024.07.02. 18:05
2 napja használtam, a fekete 19-es árnyalatút, de a fülem és az a mögötti rész hólyagosra és vörösre duzzadt. Most ég és fáj. Nagyon félek, hogy rosszabb lesz. Bio boltban vettem… nem is értem hogyan árulhatnak ilyen ternéket ott. Nagyon nagy csalódás. Kérlek vigyázzatok vele és nyilván nem mindenkinek okoz a ppd allergiás reakciót, de elég egyszer és egy életre az maradsz.:( ha lehetne minuszosra pontoznám!!!
2021.01.26. 18:25
A barna (15) árnyalatot vettem meg. Az ősz hajszálakat teljesen befogta. Számomra ez volt a legfontosabb. Puhává, fényessé tette a hajamat. Egyszerű a használata, jók az összetevői és olcsó.Maximálisan elégedett vagyok vele.
2020.06.17. 13:03
Tegnap érkezett meg a csokoládé barna színű hennám ma neki is ugrottam hogy kipróbáljam....SOHA TÖBBET VEGYI HAJFESTÉK!!!!!! Nekem vékony szálú nagyon ócska hajam van. Gyönyörűen befogta a hajam nagyon szép barna lett 30percig hagytam a hajamon nagyon szép lett.... annyi hogy ahol már le volt nőve a régi /vegyi/hajfesték a hajmaról ott egy kicsit halványabban fogta be az ősz hajszálakat...de most használtam először ilyet nem mertem sokáig rajta hagyni mert azt írta minél tovább hagyom rajta annál sötétebb lesz. Alig hullott tőle a hajam a festés után 10%-a sem jött ki annak a mennyiségnek mint ami a sima hajfestéktől jött ki.Puha lett és sokkal fényesebb is. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.... Pláne az ilyen hajhullósoknak mint én. :) és 600-700ft.ért pedig nem ár érte. Ezentúl tuti csak ezt fogom venni.
2020.06.14. 09:55
Két különböző vörös árnyalatot vettem itt a Krémmánián. Felvíve szép vörös bevonatot képezett a hajamon. Minden mosásnál kopott viszont. Kár, hogy alig van köze a hennához + szilikonos :-( Pedig az árnyalatok tényleg szépek.
2018.11.12. 17:13
Imádom! Ez valami csodát művel a hajammal!Puha, élettel teli és fényes. Egy hajfesték, amitől nem hullik és roncsolódik a haj. Én amla porral szoktam keverni, hogy még intenzívebb legyen a hatás. Csúcsszuper, bátran ajánlom mindenkinek. Egy hónapnál tovább nem tartja a színét. De azt azért hozzá kell tenni, hogy gyógynövény és így is jobb a kívánt hatás számomra mint egy kémiai hajfestéknél. Pénztárcabarát újra fogom vásárolni.
2018.05.02. 16:00
Évek óta ezzel festem/színezem a hajam vörösre, nagyon meg vagyok vele elégedve :) én száraz hajra viszem fel, csak a festékhez keverek egy kis vizet, hogy könnyebb legyen felkenni. Nekem simán elég havonta befesteni a hajam, igaz, kopik rendesen minden mosásnál, de inkább csak annyi, hogy a fényessége kopik egy kicsit, meg így nem is olyan rettenetesen feltűnő a lenövés. Csak 5 csillagot tudok adni. Szép fényes, puha lesz tőle a hajam, kicsit sem roncsolja, én az illatát is nagyon szeretem :)