Lelőhely: Patikák

4.7
Hozzáadva 2016.02.16.by

Móki

2016.06.28. 07:43

Nagyon jó krém fényvédő arcra nem zsíros nem fénylik. Az ára kicsit húzós de kevés kell belőle 50 ml is sokáig elég.

2015.12.22. 19:53

Szeretem ezt a krémet. Jobban mattít, mint bármelyik másik kence, ami ezt a hatást ígéri. Jól lehet rá sminkelni. Abszolút megéri az árát. Nyáron elfogyott, de most vettem ismét, mert a mattító arcravalóim nem működnek a legjobban, eszembe jutott, hogy ez a 40 fokban is bírt 7-8 órát, akkor most is.

2015.06.02. 16:33

Én sima hidratáló fölé használom a mindennapokban, tényleg mattít, jó kis termék.

2015.05.29. 07:11

Hétköznap és strandoláshoz is ezt használom. Nagyon könnyen leég a bőröm. Ezzel a termékkel maximálisan elégedett vagyok. Ajándékba kaptam, magamnak biztos 50-eset választottam volna, de ez is tökéletes védelmet nyújt. Tényleg mattít, jobban mint bármelyik mattító arckrém amit próbáltam eddig. Persze nekem ez is kevés, de mindenképp pozitívum. Nagyon kevés is elég belőle, könnyen beszívódik, sminkelni tökéletesen lehet rá.

2015.05.15. 12:25

Reggelente mindig bekenem vele az arcom, mert könnyen szeplősödöm a nagy nyári melegben és a napsütésben. Nem nehezíti el az arcom, hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzést.

2015.04.30. 11:06

ezt használom reggelente, mert fényvédő minden évszakban kell. kiválóan lehet rá sminkelni, nagyon hamar beszívódik, szépen hidratál és rásminkelve sem fényesedik át.