Lemosók, Tonikok

Yves Rocher Expressz Sminklemosó Szemre

4.1
Hozzáadva 2020.06.17.by

afonya

Búzavirágvizet tartalmazó gyorslemosó a szemhéj és a szempillák sminkjének eltávolítására.  A vízhatlan festéket is oldja, használat előtt felrázandó, nem igényel utólagos lemosást, de ugyanakkor frissíti és nyugtatja a szem körüli zónát.

2025.03.30. 07:32

A vízálló szemfestéket is viszonylag jó hatékonysággal leszedi, de a mások által is említett, zavaró olajos érzést én is tapasztalom. Ennek ellenére több éve használom, mert a tisztító hatása jó, csak ezt az olajos film-réteget utána még pl. micellás vízzel le kell szedni.

2025.03.26. 13:41

A szemfestéket kiválóan eltávolítja, nem szárít és nem csípi a szememet. Már a sokadik flakont használom.

2024.12.01. 09:16

Kétlépcsős arctisztításhoz használom első lépésként, a teljes arcomra, elég jól lehozza az alapozót, a szemfestéket is megbontja, de azért még marad a szempillaspirálból, ezért is használok még utána egy zselés arclemosót. De nekem erre a célra teljesen bevált. Az illata is kellemes nem íritálja, nem csípi a szemem.

2024.09.16. 11:10

Ajándékba kaptam, de nem igazán tetszett. A vízálló szemfestéket nagyon nehezen távolította el.

2024.08.01. 11:00

Egyszer kaptam ajándékba, talán karácsonyra. Elhasználtam az egészet, nekem teljesen pozitív élményem van vele, ugyanakkor nem vettem újra.

2024.03.25. 18:27

Nekem bevált, több flakont elhasználtam belőle. Szépen lehozta az erősebb sminket is. Nem csípett,viszont utána kb fél percig hagyott egy zavaró homályos érzetet a szememben,emiatt levonok egy csillagot.