Sminkek arcra

4.4
Hozzáadva 2018.01.17.by

csoki

7 g

Egészséges színt és csillogást kölcsönöz a bőrnek, természetes rízskorpa kivonattal

2019.05.23. 12:32

Száraz bőr
Túlérzékenység

Lehet, hogy az enyém egy kivételes darab volt, de valami hihetetlenul semmilyen, kb 10 hasznàlat után akár attetszo puderként is használhattam volna, annyira nem volt pigmentàlt... kuka..

2019.02.28. 07:55

Kombinált bőr
Tág pórusok

Évek óta megvan és még alig fogyott belőle. Nagyon pigmentált és nem okoz semmiféle irritációt vagy pattanásokat.

2017.11.20. 11:06

Normál bőr
Túlérzékenység

Nagyon régen, még gimnazista koromban volt egy ilyen pirosítóm és imádtam. Annyira finom illata volt és olyan gyönyörű babarózsaszín árnyalata volt, hogy csak szeretni lehetett. Nem tudom, lehet-e még kapni, de szívesen újravenném.

2017.11.01. 15:31

Normál bőr
Vízhiány

Nagyon szeretem, naponta használom vagy egy éve, de még szinte alig fogyott belőle, szerintem örökké ki fog tartani :D Télen és nyáron, kicsit barnább bőrön is jól működött.

2017.10.11. 10:08

Kombinált bőr
Tág pórusok

Szep a szine, konnyu vele dolgozni, 1 eve vettem de meg mindig birja es ugyanolyan jo mint ujkoraban. Nekem bevalt!

2017.02.08. 13:59

Száraz bőr
Vízhiány

Három árnyalatot is használok a termékből, mindegyikkel elégedett vagyok. Szépen fel lehet vinni az arcra, egész jól megmarad, az árnyalatai pedig szerintem nagyon természetesek és üdék. :)