Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
vkata96
Krémes, stift highlighter ragyogó, vizes hatással.
2020.04.15. 14:08
Életem egyik legnagyobb pénzkidobása. Úgy néz ki tőle az ember bőre, mintha merőadta zsír lenne, némi műanyag banán szaggal. Egy highlighter nem itt kezdődik...
2019.08.22. 07:13
Vizes hatást kelt, nincs benne semmi csillogó pigment, teljesen színtelen. Igazábólnha egy átlátszó szájfényt használnánk highlighterként ugyanezt a hatást érnénk el, csak ez annyira nem ragacsos.
Utoljára szerkesztve: 2019.08.24. 16:21 - 2019.08.20. 14:54
Update: bananillatu disznozsirral is kenhetnem az arcom a "dewy finish" eleresehez, ez is kb. annyit tesz. Semmi csillogasa nincs, csak az olaj.Ez az a termek, amit valoszinuleg total feleslegesen vettem meg. Ricinusolaj es enyhe bananillat, ami hamar elillan. Nem ad csillogast se, ahogy nezem. De meg mindig adok neki eselyt, neha en lepodom meg, amikor raerzek egy-egy fura termek hasznara.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.