Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Formidable
Csodálatos fóliaeffektussal és gazdag csillogással ajándékozza meg szemhéját. Erősen pigmentált, gyöngypigmenteket tartalmazó formulája szárazon és nedvesen is használható, minden esetben intenzív fedést biztosít.
4 árnyalatban kapható
2020.09.26. 11:58
Nekem elsőre kicsit kevés volt, mert valami erősebb színre számítottam, de ez az én hülyeségem :)A 010 Honey árnyalatot vettem meg, aminek egyébként gyönyörű színe van, viszont az én szemhéjamon nem olyan bronzos mint a tégelyben. Ettől eltekintve nagyon szép és nagyon tartós! Nem ül be a ráncokba, puha, púderes, majdnem krémes állaga van, nagyon tetszik!
2019.12.09. 08:20
Nagyon tetszik, ahogy csillog :-) az ünnepi időszakhoz is illik, de szerintem utána is fogom használni. Szépek a színek is, és jó állagú a szemhéjpúder. Szemhéjalapozóval tartós is.