Sminkek szájra

1 vélemény
Hozzáadva 2015.09.09.by

XiaMengTing

4,5 g

Krémes textúrájú, közepesen-erősen pigmentált hidratáló ajakrúzs

$21-tól

Utoljára szerkesztve: 2016.01.12. 13:04 - 2015.10.24. 02:28

Yippee árnyalatban vettem meg, ami egy igazi narancs szín, mindenféle pirosas vagy korallos beütés nélkül. Eléggé élénk szín, de én nagyon szeretem az ilyeneket, és már régóta akartam egy olyan narancs rúzst, ami felkenve nem néz ki korallnak a számon. Hát most sikerült találnom ilyet :) Nagyon erősen pigmentált, egy húzás is bőven elég a teljes fedéshez. Az állaga egyébként nagyon krémes, ezért meg sem próbáltam ajakkontúr ceruza nélkül felvinni. Az essence színtelen ceruzáját használtam, így tökéletesen a helyén maradt a rúzs, enélkül nem tudom, hogyan működne. Illata és íze szerencsére nincs a rúzsnak. Az evést-ivást nem bírja, amin azért nem lepődtem meg, de ha nem eszek vagy iszok, akkor elég tartósnak mondható. A csomagolása elegáns és strapabíró, nyugodtan lehet táskába dobni is. A krémes textúrájának köszönhetően nem szárította a számat, és szerencsére az apró redőkben sem gyűlt össze. UPDATE: beszereztem Lollipop árnyalatban is, ami a Yippeehez hasonlóan elég extrém szín, csak ez rózsaszínben. A minősége pont ugyanolyan, mint a másiknak, úgyhogy ezzel is nagyon elégedett vagyok. Egyébként nagyon szép nude színekben is elérhető.