Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Verona5
Limitált kiadás
Megjelenés éve: 2020.
Illatjegyek: matcha tea, frangipani
Utoljára szerkesztve: 2024.06.21. 04:46 - 2022.07.17. 10:19
Nagyon emlékeztet az Elizabeth Arden Green Tea illatra ebben a forróságban, teljesen eltűnik a laktonikusság belőle, viszont meglepően tartós a meleg ellenére is, ez nagy szó. 2022.07.17.Mindig nagyon tetszenek a 4711 üvegei, dizájnja, egyediséget képviselnek a parfüm piacon. Most olyat kerestem közöttük, ami a nagy kánikulában jó lehet. Ez is ilyen. Friss az eleje, a leszáradás nagyon finom, kellemes, szinte meglepően finom, virágos is, szantálos is, tudom, nincs benne.... Tényleg ott van benne egy tejszerű szólam, ami megkülönbözteti számomra a többi 4711től, amiket eddig illatoltam. Emellett nagyon inoffenzív és nem-nélküli.Csak sajnos szillázsa rajtam nincs, örülök, ha néha megérzem. Meglepően tartós viszont, még másnap is felfedezem a bőrömön, ha közvetlenül a csuklómra nyomom az orrom.Nekem nem adja meg a parfümviselés élményét, de a maga kategóriájában azért szerintem megérdemli az 5 csillagot.
2022.07.07. 18:01
Minden frangipanis/plumériás dolgot imádok, így ezt is levadásztam nagy nehezen. Mivel online rendeltem, ezért nem tudtam megszagolni. Természetesen az igazi frangipani illatához semmi köze, de mondjuk még nem is találkoztam olyan kozmetikummal, ami akár csak közelítette volna az eredeti illatot.Amúgy egy kellemeske kis parfüm, zöldes-virágos, kár, hogy rajtam egyáltalán nem tartós, a ruhán sem marad meg.Az üvegje szép.Amúgy a Müllerben az Aqua Colonia sorozatból egy csomó kapható, azok között vannak nagyon finom izgalmas illatok.
2021.10.08. 09:38
Nagyon meglepett, hamar a kedvenc parfümömmé vált, alig vettem észre, de csak ezért nyúltam mindig. Szerintem elegáns illat a frangipáni, a zöld tea pedig utána, mint a matcha latte illata. Így ősszel is hordható, amíg ilyen jó idő van, de szerintem tavasszal lesz az igazi ez a szép virág illat. Tartósnak is mondható ahhoz képest, hogy cologne. Két három fújás több órán át tart. Sokat nem változik a leszáradás alatt, de ez nem is baj.Ami elvárásom volt, azt még túl is teljesítette, bőven megérte nekem a vásárlást. Aki teheti, legalább próbálja ki.
2021.07.01. 20:05
Ez annyira jó, hogy komolyan vetekszik az eddig nálam abszolút kedvenc Blood Orange and Basil-lal. Nagyon lágy, puha,mégis eleven és zöld illat, akár a matcha tea, és valami selymes tejesség is van benne, a frangipani pedig egy gyönyörű, kiegyensúlyozott, nőiességet suggalló kompozicióvá kerekíti. Az üveg és a doboz a megszokott magas minőség és ízlésesség. Nagyon, nagyon szeretem ezt a márkát!
2021.01.26. 20:48
Nagyon finom, friss, enyhén édes zöld teaillat, nyári kánikulában szuper!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.