Lelőhely: Drogériák

4711 Remix Cologne Edition 2018

4.7
Hozzáadva 2018.06.26.by

mse02

Friss citrusos illat nőknek és férfiaknak egyaránt.

Illatjegyek: bergamott, citrom, tea, neroli, keserű narancs, tárnics, cédrus, cashmeran, pézsma

2022.10.19. 20:05

Normál bőr
Vízhiány

Nyáron a legnagyobb kánikulában szinte csak ezt tudtam elviselni magamon, meglepően gyakran nyúltam érte. Fincsi mandarin illat, bőrközeli, hiába cologne mégis tartós volt. Olyan mint egy jó kis citrusos tusfürdő, nem zavar senkit de mégis van rajtunk egy kis illat.

2021.08.27. 08:57

Kombinált bőr
Tág pórusok

Nagyon jó az illata, narancsos mandarinos, férjem imádja. Nekem úgy jött be, hogy reggel a bőrömre kb mindenhova több fújás, amíg felöltözök, addigra már nem lesz olyan erős az illata és nap közben így ad a bőrömnek egy enyhe illatot, mintha fürdés után csak a tusfürdő erződne.Nekem így megéri. Kíváncsi vagyok a többi illatra is!

2020.08.07. 18:39

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Még tél végén/tavasz elején vásároltam kiárusításon, de el is tettem nyárra, ahhoz az időhöz nem passzolt az illata. Júniusban vettem elő, és most szeretem használni. Friss, üde, és rajtam is inkább kesernyés narancsos illata van, egyáltalán nem édes (szerencsére!), fülledt meleg nyári estéken kifejezetten jól esik - sajnos azonban nagyon hamar elillan az illata, ami azért kellemetlen, mert ha valami rendezvényen szeretnék tőle illatozni, esélyes, hogy már nincs is rajtam, mire odaérek - magunkkal cipeléshez viszont túl nagy az üvege. EDC és nagyon olcsó volt, így mégis megkapja az 5 csillagot. Kár, hogy limitált, szívesen újravenném, ha elfogy, a nagyobb kiszerelés és az évszakra korlátozódó használhatósága miatt viszont esélyes, hogy nem ezen a nyáron fog - és már eleve 2 éve van a polcokon. Így nem merek belőle plusz egy üveggel betárazni.

2020.06.19. 14:58

Kombinált bőr
Bőröregedés

Most jutottam hozzá fillérekért és azóta csak fújkálom és fújkálom, a magam örömére, nem tudok betelni vele. Kiváló aromaterápiás hatása van! Üdít, frissít, energiával tölt fel és jó hangulatot teremt. Nyárra szuper választás!

2020.06.02. 12:55

Száraz bőr
Nincs

Az első perctől fogva friss, üde, nyári illat és semmi émelyitő, fejfájós, édes cukorkaság. Rajtam keserű narancs és hűvös tea, finom fűszeresség. Nem túl tartós, de ez nem hátránya, hiszen EDC. Most a Rossmannban 1800 forint körül fizettem érte (100 ml). Ennyiért ajándék!

2019.05.07. 20:57

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Ó anyám borogass! A klasszikus 4711 nekem is az egyik első illatélményem - nagymamám, később anyukám is használta. Az ő alakjukhoz, a gyerekkorhoz, a titokban kihúzott fiókok illatához kapcsolódik számomra - hordani nem tudnám, de szeretem. Jártam Kölnben a 4711 Házban is - érdemes megnézni, nagyon izgalmas, és szó szerint a csapból is kölni folyik :)Már évek óta figyelem, hogy hogyan sikerül ennek az ikonikus háznak megújítania önmagát. És akkor jön ez a sorozat, a Remix. Avagy 2017 óta minden évben kiadnak egy új "remixet", az eredeti 4711 egy-egy hozzávalóját állítva a központba. Ez a második - és mennyire jóóóó! A design, az ötlet, az illat, minden! Egyszerre harapnivalóan friss narancs, édes, friss, fanyar, nyár és csoda. Olyan, mint a strandon heverni, csukott szemmel, félálomban hallani a strand zümmögő zaját, érezni a napfényt a bőrünkön, a friss narancslé ízét a szánkban, és a törülköző alól áradó mély növényszagot. Imádom, nem kérdés, hogy az egész sorozat kell!Tartóssága az nincs neki, de először is ez egy "cologne", másodszor is a 100 ml tíz és tizenöt euró között ingadozik, szóval lehet locsolni bőven. Le a kalappal a 4711 előtt, egy legenda, aki mindig képes megújulni.

Piactér

Több mutatása