Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

AA Age Technology Multi Regeneration 40+ Szemkörnyéki Krém

4.8
Hozzáadva 2013.04.04.by

Trixi

Sötét karikákat halványító szemkörnyéki krém. Illatmentes. Allergének, parabenek és színezék nélkül.

A gondosan válogatott összetevők intenzíven táplálják a bőrt, és csökkentik a ráncokat.

2019.11.11. 11:56

A szemkörnyék ápolójára sajnos érzékeny a szemem,igy sajnos elajándékoztam.Az anyukámnak tetszik,de csodaszernek nem nevezné.

Utoljára szerkesztve: 2016.07.01. 09:59 - 2015.08.14. 11:07

Mostanában iszonyú rossz állapotban volt a szemkörnyékem, nagy meleg, kevés felületes alvás. 1x már elhasználtam ebből egy tubussal, de nem is emlékeztem már rá. Most 2 használat után kezdi már feltölteni a szem alatti ráncokat. ( Biola ligetszépe szemránckrém már nem hatott, nem is értem....)Később jövök updatelni, de úgy tűnik ez tényleg használ. Összetevői is nagyon jók.Up: még mindig ő a favorit, nem cserélném le. A krémeikkel is kezdek ismerkedni...

2015.07.19. 14:20

Az arckrémjével együtt használom, nagyon jól bevált, szinten tartja a ráncaimat, nem csípi a szemem. Szépen beszívódik, nem marad zsíros, ragacsos a bőröm utána, kiválóan hidratál.

2013.03.25. 12:51

Gazdagon tápláló krém, szép összetevőkkel (ezért 6 hónap az eltarthatósága). Már az első használat után feltöltötte a szemkörnyékemet, szerintem halványult a sötét karikám is, tompította a szarkalábakat. Teljesen illatmentes, nem csíp. Nem szívódik be gyorsan a bőrbe, ezért egy 10 percet érdemes várni sminkelés előtt. Amikor beszívódott, mintha picit púderes hatást hagyna maga után. Este bővebben kenem fel, és reggelre teljesen kisimítja a szemkörnyéket. Szuper krém érett bőrre, csillagos ötös.