Hidratáló krémek

4.2
Hozzáadva 2013.03.11.by

joouyee

0% allergének, parabenek, színezékek

A gondosan válogatott összetevők energiát adnak a bőrnek, és megvédik a ráncok korai kialakulásától. A több összetevős Micro Lipid System védelmet nyújt a dehidratáció és a környezeti tényezők káros hatásai ellen. Ahyalruronsav biztosítja az optimális hidratáltságot, a Q10-koenzim energiát ad a bőrnek, lassítja a ráncok kialakulását és a bőr öregedését. A B5-provitamin védi a bőrt a kiszáradástól.

2018.11.02. 10:25

Hát én nem tudok ilyen jókat írni. Úgy csípte az arcom, hogy Helia D Aquaboomra cseréltem illetve Magister chia barack arckrémre. És amikor fel kentem sem hidratált eléggé. A natúr hyaluronsav jobban teszi a dolgát. Az eco termékek közül a matt uborkás hidratáló ért valamit, de azt már nem gyártják.

2017.03.17. 19:19

Már a második tégellyel használom és nagyon szeretem. Elég problémás a bőröm sajnos így 30 évesen is, de ez a krém egyáltalán nem irritálja. Egyenetlenségeimet és apróbb hegeimet is nagyon szépen kisimítja, úgyhogy valóban teszi a dolgát. Árban sem sok és mivel kevés is elég belőle sokaig elég. Nekem pl mindennapos használat mellett plussz volt hogy éjszakára is ezt használtam 4 hónapig elég volt. Mostanra azonban megvettem az éjszakai változatát is hiszen a nappali ötösre vizsgázott! :)

2015.01.11. 12:48

Pont annyira hidratál amennyire kell, nem fénylik tőle a bőröm, és nem érzem pár óra múlva sem száraznak. Nem irritál.Ez a téli véleményem, a nyári tapasztalatra még várni kell. 😊Remek ár/érték arány.

2014.03.04. 12:33

65 and above korcsoport

Köszönöm ,nagyon meg vagyok vele, elégedve,bőrömet nem iritálja.Ajánlom mindenkinek:)

2013.02.14. 21:57

Nem olyan rég használom, a kozmetikusom ajánlására, de az eddigi legjobb hidratáló arckrém, főleg így télen, mikor a hideg és a szél kiszárítja az arcom. (Nyárra lehet, hogy egy kicsit vizesebb textúra jobb lenne, de majd az még kiderül a hőség beköszöntével...)