Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Rhodesian Ridgeback
Az Abercrombie&Fitch First Instinct illatát Phillippe Romano parfümőr alkotta. Magát az illatot, az a pillanat inspirálta, amikor két ember először észreveszi egymást, mikor a világuk összetalálkozik és szinte szikrázik közöttük a levegő. A First Instinct, azaz „Első ösztön”, ezt a kezdeti kapcsolatot, az első szikrát írja le. Azt a pillanatot, amit nem lehet sem szavakba önteni, sem pedig előre elképzelni. A Férfi, aki a First Instinct illatát viseli természetesen szexi, magabiztos és nem fél kifejezni a legmélyebb érzéseit sem. Meri vállalni a kockázatot és teljesen biztos benne, hogy ellenállhatatlan kisugárzásával becserkészi a kiszemelt Hölgyet. A First Instinct visszarepít benneteket abba a pillanatba, amikor először felfigyeltetek egymásra és kialakult a kémia köztetek.
Utoljára szerkesztve: 2022.09.07. 16:06 - 2022.09.07. 16:03
Uraim! Ez az az illat ami nem hianyozhat a polcotokrol, mar csak azert sem mert ar/ertek aranyban az egyik legjobb ami megfordult a kezemben. A parfum doboza es uvege eleg puritan, egyszeru, letisztult, hasonlit egy drogeria also polcan elhelyzett teljesen kommersz illatehoz, a kupakja viszont minosegi, enyhen magneses es nagyon elegans. Korabban sosem gondoltam, hogy egy Abercrombie illatal is gazdagabb leszek, de egy nagyon kedves holgy ismerosom azt mondta, ez az illat amitol egybol ledobna a bugyijat, ha megerezne valakin. Kaptam az alkalman es az igeretenek megtartasa erdekeben beszereztem ezt az illatot. Az illat a leszaradas kezdeten nekem nagyon fuszeres, leginkabb az en orrom azokat az emlekeket juttatja eszembe, mikor edesanyam anno kikuldott a kertbe, hogy szedjek neki zoldseget, gondoltam is magamban ki az aki szerint ez az illat jo. Becsapos, mert semmi koze ehhez az illathoz a leszaradas folyamatanak vege fele amikor eleri a normal illatot azt kell mondjam fenomenális!!! Az enyhe dinnye, citrus, es fuszer illat keveredese, kb ilyennek kepzelnem el egy parhuzamos valosagban a friss levego illatat. Olyan erzesem van mikor magamra fujom, mint amikor egy nagyon hosszu nap utan kiszallsz a zuhany alol, es teljesen friss es ude vagy. Igazabol elmondhatatlan, ki kell probalni. Nyari illat, tartossaga sajnos az en boromon 2-3 ora, de legalabb van indokom arra miert van egesz nap a taskamban es miert fujom magam allandoan vele. Szaraz boron es ruhan teljesen mas illatot kolcsonoz, ezt az illatot "le kell izzadni", akar egy holgy tarsasagaban egy forro nyari ejszakan. Mikozben irtam az ertekelest itt volt az uveg a kezemben es azon kaptam magam nem tudom abbahagyni a szagolgatasat.
2020.05.23. 19:44
A Fragrantica népének és nagyon sok külföldi YouTubernek is bejön ez az illat, úgyhogy gondoltam bemegyek a Douglasbe és teszek vele egy próbát.Kifújást követően egyből megcsap a sárgadinnye illata, a tonic és a gin is érezhető benne picit.Nekem első szaglásra szerelem volt, biztosan meg fogom venni a közeljövőben.Szerintem nem az a tipikus tömegillat, fiatalos, frissítő és szerethető.15 és 25 év között különösen ajánlott :)
2018.11.15. 17:31
Kifújáskor friss-aromás illat, ami leszáradáskor enyhén púderessé válik. Intenzitása, tartóssága jóindulattal is csak közepes. Összességében ez egy jól eltalált illat, alapvetően biztonsági játékosnak mondanám, semmiképp sem egy nagyágyú, de szerethető.
2018.01.22. 23:32
Kedves kis nyári illat gyümölcsös, gintonikos felhangokkal. Abszolút biztonsági játékos, a jól kitaposott ösvényen megy. Sokan fogják szeretni, de nem lesz legenda szerintem. Tökéletes ajándék lehet, szinte bárki magára fújhatja, kicsi a mellényúlás esélye. Tartósság az 0 sajnos. Én nem veszem meg, a megosztóbb illatokat kedvelem, de látom, hogy ez tömegeket fog boldoggá tenni (nem ok nélkül).
2018.01.12. 14:20
Elsődleges kedvenc ez az illat jelenleg. Amint megillatoltam, azonnal (first instinct) belezúgtam, és rögtön megvettem a férjemnek karácsonyra. Szerencsére neki is nagyon bejön, és a közös programokon azóta is ezt választja. Férfias, vonzó illat, de nem a "túl sok" kategóriából, inkább kellemes, napközben sem túlzás.
2017.06.06. 17:49
ÁHHHHH...nagyon kommoly...! Friss mellette édes gyümölcsös...férfias..perfect !
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.