Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
NoraH
10%-os glikolsavas hámlasztó, mely 0,1% nyugtató hatású édesgyökér-kivonatot is tartalmaz (ennek köszönhető a termék jellegzetes sárga színe).
2015.01.14. 10:21
Nekem az arcomat nagyon csípte, bár tényleg leoldott róla mindent. Érdekes, hogy az Anaconda 24%-os AHA-mat éreztem ilyen erősnek, a Paula 10 és 8%-os AHA-ja meg sokkal gyengédebben hámlaszt ennél. Az én érzékeny arcbőröm nem tolerálta túl jól, bár dekoltázsra nagyon jó. Viszont BP kezelés mellé én ezt az AHA-t biztosan nem ajánlanám, mert a BP-től amúgy is érzékenyebb lesz a bőr. A hidratálója meg a treatmentje viszont szuper.