Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
debovszkij
Kiadás éve: 2014
Illatcsalád: citrus-aromás
Fejjegyek: narancs, lime
Szívjegyek: petitgrain, rózsa
Alapjegyek: bőr, cédrus, guaiac fa
2025.02.04. 08:22
szerintem a málna & bőr domináns kategóriában a legszebb illat. Itt megvalósul az édes/savanykás málna és a fekete bőr kontrasztja, mindezekkel együtt mégis megvan a harmónia. Legalábbis a bőrömön ilyen, üvegből szagolva inkább bőrös, oud-os. A Tuscan Leather és annak klónjai púderesebbek, egysíkúbbak és inkább velúr bőrrel operálnak. Abszolút remekmű.
2020.08.02. 02:10
Letisztult, egyszerű illat, lime és bőr. Számomra inkább csak egy akkord, mint egy kész parfüm, különösen a leszáradás szimpla nekem nagyon. Olyan egydimenziós. A minőség megvan, de a komplexitás hiányzik nekem belőle. Összetettebb és szerintem érdekesebb megfogalmazása ugyanennek a stílusnak a Montale (egyébként olcsóbb) Aoud Leather parfümje, melybe az ámbra és a fűszerek visznek extra életet és izgalmat - ezek itt sajnos hiányoznak nekem. A háttérben cincogó málnától (amit a cég honlapja említ, csak az itteni leírás nem) ráadásul motoszkál benne valamiféle enyhe édesség, ami szerintem eleve kicsit idegen az olaszos cologne koncepciótól.
2020.08.01. 18:24
Nem vagyok a bőrös illatok rajongója, de ez az alkotás nagyon szépre sikerült.
2019.01.16. 22:59
A felütésben a citrusokkal keveredő bőr imádni-valóan friss és harsanó, szinte felsejlik az olasz tenger, de sajnos hamar eltűnnek a kedvenc jegyeim és marad a fás, száraz bőr. Szép, szép, de sajna nem rajtam, szinte oud-ossá, szúrossá válik. Ebben a töménységben nem szeretem a bőr illatjegyet, sokkal jobban állna egy pasin. Nem női darab, pedig kedvelem a maszkulin illatokat is. Nagyon sokan istenítik, a bőr barátainak ki kell próbálniuk, én még biztosan nem értem meg rá. Lemoshatatlan.