calendula88
5 napos hatékony és garantált védelem normál bőrre, nők és férfiak számára.
Utoljára szerkesztve: 2023.06.11. 10:01 - 2023.01.23. 10:13
Nagyon izzadékony vagyok/voltam. Évek óta kísérleteztem mindenféle dezodorokkal, házi praktikákkal, de az izzadást, kellemetlen szagot nem szüntette meg igazán semmi. Most használtam el az első Idros sprayt (kb. 1 év után), és nagyon megvoltam vele elégedve. Általában hetente 1x használtam, igyekeztem a stresszesebb események előtt pár nappal, hogy tuti hatásos legyen. Fürdés után, száraz bőrre fújtam. Volt hogy borotválás után és még igy sem csipet. Általában 4-5 nap után vettem észre, hogy jobban izzadok, mint mikor frissen van felfújva, de még igy is sokkal kellemesebb volt, mint mikor még nem használtam. Update:Igy hogy jön a nyár, a meleg nem mindig elég a heti 1x használat, inkább a heti 2x az ami bevállt. De ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem és ajánlom mindenkinek.
2022.04.29. 07:09
hihetetlenul hatekony! 5 napig tarto honalj botox :)
2020.11.07. 07:33
Hatását tekintve nem veszek észre különbséget pl. egy Rexona stifthez képest. Viszont jóval drágábban. Pozitív, hogy az előzőhöz képest a ruhán nem hagy nyomot.
2020.11.07. 07:17
Nagyon érzékeny bőröm van, ugyanakkor elég izzadékony a hónaljam. Évek óta kísérleteztem mindenféle dezodorokkal, házi praktikákkal, de az izzadást nem mérsékelte igazán semmi. Ezt egy hónapja használom, hetente egyszer és tökéletesen véd. Nagyon kell figyelni, hogy teljesen tiszta, száraz bőrre fújjam, legalább 10 centiről, aztán fent kell tartani a karjaimat, míg megszárad (kb 2-3 perc). Egy picit csíp, de nem vészes, 5-6 napig nincs izzadtságfoltom, ha használom. Én biztosan újraveszem, ha egyszer kifogy.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.16. 14:27 - 2020.04.16. 14:27
Nálam abszolút bevált, azelőtt mindig szenvedtem az izzadásgátlók okozta "szagoktól", meg attól, hogy rendszeresen elszínezték a pólóim hónalját, az egyik barátnőm ajánlotta, akkor még lehetett drogériában kapni, ma már csak gyógyszertárban. Az ára amikor fizetek, akkor annyira nem kellemes, de nagyon sokáig elég, mert nem elég ritkán fújni és akkor sem kell sokat, kb. 4 naponta fújom be magam vagy amikor eszembe jut, Ha borotválkozom, akkor semmiképp sem. Nekem általában nem irritálja a bőrömet, de volt már olyan, hogy amikor szárazabb volt a bőröm a kelleténél, akkor kicsit viszketett a hónaljam. Összegében én nagyon szeretem, már többször újravettem, ha elfogy megint újra fogom venni.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.26. 22:31 - 2020.03.26. 22:15
Nem vált be, pénzkidobás volt. Iszonyúan irritálja a bőröm, még a használat után órákkal is csíp, elviselhetetlen. Pedig nem érzékeny általában a bőröm. Először a gélt próbáltam ki, csípett az is, ezután voltam olyan ostoba, hogy adtam egy esélyt ennek a spray-nek, ez még jobban csíp. Az eredmény egyébként nem rossz, izzadásgátló hatású, de ilyen fájdalmas áron nem kell.Amúgy ha dove/rexona maximum protection-t este viszem fel, hagyom hatni éjjelre, akkor azoknak is egész jó a hatása. Lefekvés előtt kell dezodorálni!!! Én reggel is fürdök, ezért a napi rutinom része az volt korábban, hogy csak reggel deoztam, este nem, de ez nem jó szokás. Fontos, hogy este deozzunk, ezt minden izzadósnak ajánlom. Reggel meg újra lehet kenni egy picit fürdés után.Ez a termék meg kuka. És még akciósan is drága volt.