ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Dimethicone Copolyol

Funkciók:

Szilikon

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Leggyakrabban samponokban és hajápoló termékekben előforduló felületaktív anyag. Találkozhatunk vele dezodorokban, arckrémekben és fényvédőkben is. Fő funkciója a hajápoló termékekben, hogy csillogóvá és erősebbé tegye a hajat.  A kozmetikumokban a többi szilikonhoz hasonlóan bőrpuhító (emollient), bőrsimító tulajdonsága van. Részletesebb információ itt.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.