Sminkek arcra

Barry M White Foundation Creme - Tejfehér Alapozó

4.4
Hozzáadva 2015.08.17.by

nagyorsolya78

Fehér, matt alapozó, ami a túl sötét alapozók világosítására is alkalmas, így a nyári alapozó télen is használható. Adható hozzá csillámpor, így highlighternek is használható.

2014.11.19. 16:34

Ez egy szuper termék fehér bőrű társaim! Tökéletesen világosítja az alapozót, és még a fedésén is javít, legalábbis nálam. Köszönöm annak, aki kitalálta!

Utoljára szerkesztve: 2013.01.31. 23:03 - 2013.01.31. 23:01

Jó kis termék ez, van itthon rengeteg alapozóm de mind sötét és úgy voltam vele rendelek egy ilyet, elhasználom a sötét alapozókat nem veszek újakat :D Tényleg működik viszont nekem sokkal olajosabb lezs a bőröm mint ha simán egy fajta (olajmentes) alapozót használok. A mac sff-el egész jól működik csak kell hozzá egy erős mattító púder. Ha valaha is elfogy tuti nem veszem újra, már csak azért sem mert gyapjúzsírt is tartalmaz! Elhasználom, ha elfogy világosabb alapozót veszek. Akinek extra fehér száraz bőre van egy kevés legvilágosabb alapozóval áldás lehet :D

2013.01.01. 14:54

Én primerként használom 1 hónapja, és maximálisan meg vagyok a hatásával elégedve. Kicsit sűrűbb krém, könnyű eldolgozni, de a mennyiséggel vigyázni kell, kevés kell belőle: egyszer túl sokat vittem fel és azon túlmenően, hogy úgy néztem ki mint egy gésa :), az alapozó felvitelét követően a végeredmény borzalmas lett, szedhettem le az egészet. A bőrhibákat nagyon szépen eltünteti, a tág pórusaim abszolút nem látszanak, csodaszép arcbőr lesz a végeredmény. Viszont az összetevők miatt levonok egy pontot, amúgy csillagos 5-ös lenne!

2012.11.24. 16:00

A sötétebb alapozók világosításához vásároltam meg, valamint előfordul, hogy sötétebb bőrt sminkelek és azt ezzel lealapozom a tényleges alapozó felhordása előtt. Maximálisan elégedett vagyok vele, egyelőre maradok ennél a terméknél, mert valóban egy technikai krém, kitűnő a minősége és az ára. Nem fordult még elő vele bőrirritáció, szóval tényleg jó kis termék. Az állaga sűrű, de amint bőrrel érintkezik azonnal lágyabbá válik és ecsettel is szépen dolgozható. Én még a felhordás előtt összekeverem az alapozóval egy palettán, így tökéletesen össze lehet dolgozni akármilyen más márkájú alapozóval.

Utoljára szerkesztve: 2012.11.03. 22:52 - 2012.11.03. 22:51

Nem ugyanaz, mint a Barry M alapozó, az összetevői is kicsit mások.A termékkel elégedett vagyok, el tudom használni a meglévő alapozóimat mert nem találtam megfelelő színű alapozót a fehér bőrömre. Az állaga kicsit furcsa, sűrű, miután összekeverem az alapozóval van hogy az arcra feltéve "különválnak", de még egy kicsit eldolgozva ez kiküszöbölhető. Szeretem, örülök, hogy megvásároltam, 4 pontot csak az összetevői miatt adok neki.