ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sodium Borate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(5 - 6 - közepes)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A bórax (más néven nátrium-borát vagy nátrium-tetraborát) a bórsav nátriummal alkotott sója. Általában puha, színtelen kristályokból álló fehér por formájában fordul elő, vízben jól oldódik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint a magas (9-11 közötti) pH értékének köszönhetően a kozmetikumokban pH stabilizáló anyagként használatos összetevő. Paula Begoun szerint az összetevő magas pH értékének köszönhetően nagyobb mennyiségben a bőrre irritáló hatással lehet.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.