Sminkek arcra

Barry M Foundation Creme Alapozó

4.8
Hozzáadva 2011.09.12.by

hgera

Folyékony alapozó a bőr tökéletes alapozásához. Krémes állagú, hidratáló anyagokkal, vitaminokkal dúsított, mely elősegíti a bőr sima és rugalmas megjelenését. Mindennapos viselésre is ajánlott. Eltünteti a tág pórusokat. Az alapozó sűrű textúrájú, ám a bőr hőmérsékletét átvéve nagyon könnyen kezelhetővé válik és selymes, vékony réteget képez a bőrön.

Fehér színben is kapható, amellyel bármely európai bőrszín kikeverhető, így a legvilágosabb bőrűeknek is megfelelő lehet.

Utoljára szerkesztve: 2012.05.29. 11:45 - 2012.05.29. 11:45

Normál bőr
Pigmentfoltok

nekem is a tejfehér színű van meg és egyszerűen tökéletes! alapozó / BB krém alá használom mintegy primerként és az eddig próbáltak közül messze viszi a pálmát. ez első olyan termék, ami eltünteti az arcomon a nagy pórusokat, az orrom melletti pirosságot és a patik utáni apró piros foltokat! Önmagában használva hófehér, egységes színű, HIBÁTLAN arc a végeredmény (kivéve a szeplőket, bár azokat is szépen halványítja). felé teszek még BB krémet, akkor az igazi az eredmény:) tökéletes szoborszerű arcot kapok. pedig rajtam aztán vannak bőrhibák rendesen (szeplők, pórusok, mitesszerek, pirosság, patik szerencsére csak 1-1 nagy ritkán). nekem alapból nagyon világos a bőröm, tehát önmagában is tudnám használni, csak ebbe nincs SPF, emiatt teszek feléje BB-t. de mint írtam, úgy lesz a legtökéletesebb az eredmény. ez csodaszer úgyhogy 1 millió pont:)

Utoljára szerkesztve: 2013.03.01. 22:12 - 2012.04.17. 20:17

Tág pórusok

Most használom egy hete és egyenlőre meg vagyok vele elégedve, nekem ugyanis nagyin világos bőröm van, így az alapozóhoz keverve megkapom a megfelelő színt, illetve ha megfordítom, hogy hullafehér arcot kapjak, ez pl. egy szerep miatt kellett akkor nem volt szükség külön festékre, amit nehezebb használni. Illata kicsit erős az elején, de aztán kellemes lesz. :)Lozmorral egyet kell értenem sajnos vannak komedo képző összetevők benne :( és ez az arra érzékeny bőrnek nagyon nem mindegy, nem kell ehhez biomániásnak lenni, hanem egyszerűen az ember ha tud akkor megtesz azért mindent, hogy ne legyenek pattanásai, hamár megtehetem azt hogy ezt félreteszem, akkor szerintem érdemes, mint utána vakolatot tenni fel a pattanások miatt... :) úgyhogy akinek nincs ilyen problémája az használja nyugosdtan... jelmezekhez és cosplayekhez ha kell még mindig használom, mert egy- egy alkalommal nem árt meg nekem csak az aállandó használata nem ajánlatos :)), de ezért csak egyet vonok le, emrt amúgy elég jó termék... bár nem natur .. pedig én arre is figyelek azért, de nem megszállottan :)

2011.11.23. 11:46

Tág pórusok

Nekem a fehér van meg és kipróbáltam már az alapozó alá illetve az alapozóval keverve is. Alapozó alá jó volt, mert eltüntette a nagy pórusaimat viszont iszonyatosan fehérítette az arcom. Alapozóval keverve viszont nagyon jó terméket kapunk. Picit világosítja is az alapozót illetve a fedését javítja. Teljesen meg voltam vele elégedve.

2011.09.17. 11:08

Vízhiány

Nem tudok rosszat mondani róla, mert nagyon szeretem. A Pale árnyalatom van és a hófehér a színezésekhez. Érzékeny a bőröm, de nem tapasztaltam semmilyen allergiás tünetet a használatukkor, sőt, kimondottan jó használni őket. A fehérből épp csak egy cseppet kell használnom 1 alkalommal és máris világosít a meglévő alapozókon, bármilyen márkájú legyen az alapozó. Én nagyon érzékeny vagyok az összetevőkre, de ha valamiből a megfelelő mennyiség van, akkor nem vált ki allergiás tüneteket. Nem azt mondom, hogy nem hiszek az összetevők fontosságában, de ennyire nem megyek bele a részletekbe, mert nem látom értelmét. Ezt már többször kutatásokkal is alátámasztották. PR fogásnak jó, hogy bio meg natúr meg stb., de a káros hatás ilyen kis mennyiségnél vagy nem vehető észre, vagy 100 év sűrű és sok használat kell hozzá. Szóval én nagyon meg vagyok vele elégedve, ár-érték-minőség tökéletes.