Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
pilody
Hajformázó wax spray minden hajtípusra
2018.08.29. 14:02
Én is nagyon szeretem, van még egy pici belőle, aztán nem tudom, mi lesz. Keresem az alternatívát, de még nem találtam, pláne nem ebben az árban. Ha valaki tud esetleg ajánlani valamit, jelezze!!
2014.04.26. 20:18
Én is és fiam is nagyon szerettük, de az AVON már nem forgalmazza!! Nagyon sajnáljuk, ezt az évek óta jól bevált hajformázót. Nem találtunk még helyette , így nagyon hiányzik. Nem értjük, ha egyszer végre rátalál az ember egy jó termékre, miért szüntetik meg ??? Más nem hiányolja? Már írtam az AVON-nak is, de a válasz csak annyi volt, hogy továbbítják a marketingeseknek...
2013.08.28. 14:04
Egyik kedvencem, végre valami kordában tartja a babahajam is! :)
2013.02.28. 17:11
ezis nagyon jo nekem tetszik jol meg tartja a haj formáját!
2012.12.15. 21:01
Ez az egyik kedvenc avonos termékem. Már a másodikat fogyasztom, de az előző is elég volt vagy 2-3 évig, mivel én csak hajvasalás/szárítás után használom. Én fújok belőle a kezembe szétkenem és úgy oszlatom el a hajamon. Nekem arra tökéletes, hogy az egyébként dús hajamat kissé összerendezze és ne szálljon össze vissza. Jó az illata és tartós is.
2012.10.25. 18:50
fúú nagyonjó! nem is gondoltam hogy ilyen jól tart! száraz hajra fújtam rá, hogy a kissé megtupírozott hajam tovább tartson. hajlakktól ( hiába extra erős) nem marad úgy, totál lelapul egy óra alatt. Ráfújtam ebből indulás előtt egy kicsit, és nagggggyon jól megtartotta! :O Tátva maradt a szám, azt hiszem ezt fogom hajlakk helyett is használni! és még az illata is finom *-*
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.