Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
kovacsne.th.gabi
Szemhéjszínező seruza, aminek egyik fele matt, a másik fele gyöngyházzal dúsított.
2020.10.24. 20:06
Szèp szín, de ennyi! Szèpen sminkelni vele nekem nem sikerült, tartósnak sem tartós.
2017.01.03. 04:14
Nagyon-nagyon bejött. Szerettem a krémességét és az árnyalatokat is.
2016.03.05. 12:04
A képen látható árnyalat van meg. Azt írja a sötétebb színre, hogy jó kontúrszín a szemre, hát kb egyáltalán nem, hiába húzom át többször, alig-alig látszik, csak ha direkt fény vetül rá, a világosabb pedig szuper gyorsan összegyűlik a redőkbe kb a sminkelés végére már és ilyennel nem szeretek szórakozni. A belső szemzugba úgy-ahogy, többszöri kenegetésre elmegy highlighternek.
2014.05.27. 14:27
Mióta megtaláltam életem legjobb szemhéjalapozóját ( http://kremmania.hu/kremek/etude-house-proof-10-eye-primer ), bármit kenhetek a szememre tuti ott marad. Nekem a világos&sötétzöld van meg. Szépen fel lehet vinni a szemhéjra, könnyen satírozható is. Nagyon megszerettem, szerintem még jó pár árnyalatot beszerzek belőle. Nem is tudom melyik terméket értékelem, mert a primer nélkül bizony nekem is gondom volt a tartósságával. :)Jó fej leszek, erős négyes. ;)
2013.05.28. 13:43
Szép a színe (kék van meg), és tetszik, hogy kétféle. Most csak azt nem tudom, hogy vajon a vízvonalra is lehet használni az egyik felét?
2012.09.23. 16:32
Nekem sajnos ez a termék nem jött be annyira. A képen látható árnyalat porosodik nálam. Bár szép és praktikus a csomagolása, de nekem nagyon hamar összegyűlik a szemhéjamon a szín, amit egyébként nagy erőfeszítésekkel tudok csak eloszlatni és felvinni. Az ára nagyon barátságos, és a színek is jól kihasználhatóak lennének, ha használni tudnám őket. Biztos, hogy nem veszem újra, mert nekem teljes pénzkidobásnak minősült, bár szemhéj alappal még nem próbáltam...