Sminkek szemre

Aden Vastag Szemceruza

3.6
Hozzáadva 2021.02.26.by

kovacsne.th.gabi

Szemhéjszínező seruza, aminek egyik fele matt, a másik fele gyöngyházzal dúsított.

2020.10.24. 20:06

Szèp szín, de ennyi! Szèpen sminkelni vele nekem nem sikerült, tartósnak sem tartós.

2017.01.03. 04:14

Nagyon-nagyon bejött. Szerettem a krémességét és az árnyalatokat is.

2016.03.05. 12:04

A képen látható árnyalat van meg. Azt írja a sötétebb színre, hogy jó kontúrszín a szemre, hát kb egyáltalán nem, hiába húzom át többször, alig-alig látszik, csak ha direkt fény vetül rá, a világosabb pedig szuper gyorsan összegyűlik a redőkbe kb a sminkelés végére már és ilyennel nem szeretek szórakozni. A belső szemzugba úgy-ahogy, többszöri kenegetésre elmegy highlighternek.

2014.05.27. 14:27

Mióta megtaláltam életem legjobb szemhéjalapozóját ( http://kremmania.hu/kremek/etude-house-proof-10-eye-primer ), bármit kenhetek a szememre tuti ott marad. Nekem a világos&sötétzöld van meg. Szépen fel lehet vinni a szemhéjra, könnyen satírozható is. Nagyon megszerettem, szerintem még jó pár árnyalatot beszerzek belőle. Nem is tudom melyik terméket értékelem, mert a primer nélkül bizony nekem is gondom volt a tartósságával. :)Jó fej leszek, erős négyes. ;)

2013.05.28. 13:43

Szép a színe (kék van meg), és tetszik, hogy kétféle. Most csak azt nem tudom, hogy vajon a vízvonalra is lehet használni az egyik felét?

2012.09.23. 16:32

Nekem sajnos ez a termék nem jött be annyira. A képen látható árnyalat porosodik nálam. Bár szép és praktikus a csomagolása, de nekem nagyon hamar összegyűlik a szemhéjamon a szín, amit egyébként nagy erőfeszítésekkel tudok csak eloszlatni és felvinni. Az ára nagyon barátságos, és a színek is jól kihasználhatóak lennének, ha használni tudnám őket. Biztos, hogy nem veszem újra, mert nekem teljes pénzkidobásnak minősült, bár szemhéj alappal még nem próbáltam...