kismadár
A sportolók segítségével kifejlesztett Action Dry Max System az Adidas legfejlettebb izzadásgátló technológiája. 3 hatás egyedülálló kombinációja az Adidas legjobb védelme az izzadság ellen: 24 órás védelem, leküzdi a kellemetlen testszagot, és szárazon tart. Diszkrét férfias illat, nem keveredik illatszeredével. Minimálisra csökkenti a fehér foltok kialakulásának esélyét a bőrön és a ruhán.
Alkoholmentes, bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt.
2017.04.16. 11:03
Kellemes az illata frissito gyumolcsos. De nem er sokat... 😕 tobbszor be kell vle magam fujnom ,nem erzek semmi vedelmet. Bocsi Adidas de ez nem !
2014.11.12. 14:59
Rettenetes egy deo! Én tűzoltásra használtam, mert elfogyott amit szeretek és csak ez volt itthon. Hát nem véletlen állt olyan régóta már érintetlenül anyukám polcán... Egyrészt irtó büdös, száraz, fojtós, "poros" szaga van, másrészt irritálta a bőrömet és még gyenge is volt a hatása.. Tényleg azt tudom csak mondani, hogy a semmi helyett valamit ért, de sosem venném meg magamnak.