Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
lovecreams
Szappan- és színezékmentes tusfürdő gél nőknek, mely Cotton-Tech formulájának köszönhetően megfelelő nedvességgel látja el a bőrt.
2019.12.08. 12:48
Imádom ezt a terméketl, de sajnos télen eléggé szárítja a bőröm.
2018.12.02. 16:34
Sokszor vettem már újra, szeretem ezt a tusfürdőt. Kellemes az illata, nem szárítja a bőröm. Átlagos tusfürdő, csodákat ne várjunk tőle. Az összetevői miatt 4 csillagot kap. Glamour napokon mindig feltankolok belőle.
2018.02.18. 21:52
Semmi különöset nem tud, teszi a dolgát, tisztít. :) Nincs tolakodó illata, ezért bátran használható együtt más termékekkel. Szép a csomagolás, praktikus, nem folyik ki az edzőtáskában. Összességében meg vagyok vele elégedve, de azért ezer másik hasonló tusfürdő sorakozik bármelyik drogéria polcain. Nem csodaszer, de bátran megvásárolható, használható, csalódni nem hiszem, hogy fog benne bárki.
2018.02.17. 21:00
Ezt a tusfürdőt azért vettem meg, mert parfüm és szappan mentes, érzékeny és ekcémára hajlamos bőröm van, igy jó ha van itthon. Az illata nagyon kellemes, már másodszor vettem újra, de más tusfürdőket is használok. Meg vagyok vele elégedve alapvetően is kedvelem az Adidas tusfürdőket. Azért abban picit kételkedem, hogy minden káros és irritáló anyagtól mentes mentes volna, ezért csak 4 csillagot adok.
2017.10.15. 20:18
Én azt hittem, hogy "mindenmentes" aztán meglepődtem a parfümillattól, a BHT-ről és a Sodium Laureth Sulfate-ról nem is beszélve. Semmi extrát nem ad a sima tusfürdőkhöz képest, kicsit túl van árazva, de egyébként az illata finom, összességében egynek jó.
2017.04.25. 19:49
Nagyon kedvelem az adidas tusfürdőket, igazán különleges illatuk van. Ennél a terméknél sincs másképp, egy hosszú nap után, nekem ez a sportos illat az, ami teljesen ellazít. Külön öröm, hogy végre a színezéket és a szappant kihagyták az összetevőkből, bár az a csúnya BHT ott van..ezért adok négyest, de újravenni nem fogom!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.