Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Panda
Minimálisra csökkenti a fehér foltok megjelenésének esélyét a ruhán és a bőrön. Sportolók segítségével kifejlesztett Action3 Dry System:
Kiszerelés: 50 ml
2015.07.31. 06:05
Nagyon sajnálom, hogy ilyen drága ez a dezodor. Nagyon szerettem, mert hosszan tartó, de ezen hátránya miatt kevésszer vettem újra.
2015.05.21. 07:18
Az én izzadásomat nem gátolta csak 3 óráig. Az illatát szeretem, de izzadás után kellemetlen ez az összekeveredett szag és illat. Szerintem az izzadásgátló bőrfüggő. Nekem nem vált be, de nem jelenti azt, hogy másnak nem ez lesz-e esetleg az etalon. Egy próbát szerintem mindenképpen megér.
2015.03.26. 12:31
Szörnyen viszket és piros a hónaljam a használata után, pedig a korábbi verzióknál ezt nem tapasztaltam! Valamelyik összetevőjére allergiás vagyok ezek szerint.
2014.08.08. 06:28
régóta csak ezt a fajtát veszem meg de most úgy jártam vele hogy megvettem akciósan 50%-os leárazásnál és én nem tudom miért de úgy kiszárította a hónaljam hogy annyira fáj meg ég :/ szerintem azért volt le akciózva mert már régi vagy nem tudom..ettől függetlenül ezt fogom használni mert az illatát is szeretem de többet nem veszem meg akciósan!
Utoljára szerkesztve: 2014.05.26. 13:57 - 2014.05.12. 20:11
Nagyon finom az illata, de felkenve nagyon krémes az állaga, picit nehezebben szívódik be. Mióta átváltottam a vichy/nivea golyós deo-kra, ez nem hiányzik.Eleinte nagyon szerettem, finom volt az illata, de aztán egy idő után már zavart, hogy túl krémes az állaga, mintha picit zsíros lenne. Közben megtaláltam a kedvencemet (nivea stress protect golyós), és ahhoz képest ez egy nehezen beszívódó, krémes golyós deo, alig bírtam kivárni mire beszívódott a bőrömbe. A hatása sem éri el azt, amit a nivea tud. Nem fogok visszatérni ehhez.
2014.05.05. 17:31
Nagyon hatékony, fesztiválokon teszteltem, koncerteken ugrálást. bulizást is simán kibírt, nem izzadtam semennyire. Az illata is kellemes, egyedüli gondom hogy nem szárad azonnal, a fújós változat viszont nem hat ennyire sajnos.