Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Marcsus
2 az 1-ben tusfürdő és sampon férfiaknak, mindennapi használatra. Fiatal és lendületes illat, ami felébreszti az érzékeidet!
2016.04.12. 06:44
Nagyon szeretem Embörön ezt az illatot, szerencsére ő is magán :) Ráadásul sokáig érezni, nem irritálja a bőrét sem. Hajmosásra a hosszú haja miatt nem használja, de legalább tovább elég, én meg szimatolhatom :D
2016.02.02. 22:04
A párom és a fiam használta, nem dicsérték, de nem is szidták.Az illata kellemes, hajmosásra is jó, ennek ellenére átlagosnak mondanám.Legközelebb Axe tusoló volt a kívándág listán, úgy tűnik hogy azt nem tudta lekörözni.Nem hiszem hogy újra veszem.
2014.12.05. 09:50
Nagyon szeretem ezt az illatot a barátomon :), és a hatására sincs panasza. Nekünk bevált, megéri az árát, 5 csillag!
Utoljára szerkesztve: 2014.11.05. 17:04 - 2014.11.05. 17:04
A férjem használta, az ő bőrét nem bántotta (bár nem is érzékeny a tusfürdőkre, testápolókra). Finom, friss, fiatalos és pasis illata van, sokszor éreztem rajta még mosakodás után is, kellemesen megmaradt a bőrén. Kihasználta a tusi hajmosós funkcióját is, arra is megfelelt, bár neki rövid a haja, szóval moshatná akármivel. Összességében nem rossz termék, de nem is kiemelkedő, szerintem maradunk az Axe-nál és a Babánál.