Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Adrienne Feller Pour Homme Szemránckrém

1 vélemény
Hozzáadva 2016.06.13.by

Encsi

Frissítő, bőrfeszesítő szemránckrém az érzékeny szemkörnyék ápolására, megújítására. Használatával azonnali eredmény érhető el. A gyulladáscsökkentő, sejtregeneraló és kiegyensúlyozó hatású immortelle kivonat hatékonyan nyugtatja meg és simítja ki a szem körüli területet.

9 900 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.12.06. 09:00 - 2021.12.06. 08:58

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Nagyon kiváncsi voltam rá, az itteni vélemények alapján, amit ezen család (Pour Homme) többi tagjáról olvastam. Habár a boltban elbizonytalanodtam, mivel azt az infót kaptam, hogy összetevőiben hasonlít a Hungarian Spring termékcsaládra, amire én sajnos allergiás vagyok (kis kiütések jöttek a szemem alatt ki a hidratálótól). Szerencsémre, nagyon kedves volt az eladó, mert kaptam egy kis kenetnyi krémet tesztelésre. Az illata nekem nagyon tetszik. Tömény krém, ami gyorsan beszívódik és hosszan hidratál. Nem önmagában használtam, hanem kentem még rá napvédős krémet is. Ezzel együtt így 3 napon át tudtam felkenni nappalra. Ez idő alatt 1 db kiütést okozott. Rá kellett jönnöm, hogy nekem már bizony kell az ilyen töménységű krém, ha egész napos hidratáltságot szeretnék. Ugyanis napközben nem tudom újrakenni a krémeket az arcomon, mivel sminkelem magam. A felső szemhéjamra primert teszek, hogy ne mászkáljon a festék a zsírosabb alapon. A szemem alatti részre változatlanul kerül: korrektor+ alapozó+púder. Azért kap 4-est, mert 1 pici kiütést okozott nekem.