Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
adriennefeller
UVA/UVB sugarak ellen fizikai fényvédelmet biztosító, természetes eredetű összetevőket tartalmazó naptej.
Nem tartalmaz nanoméretű titán-dioxidot.
2020.06.09. 07:59
Nem is tudom... Tesztelésre kaptam, alapvetően kémiai fényvédőket használok, 1-2 fizikait próbáltam ezelőtt. Ennek könnyedebb a formulája, mint az SPF25-ös társának, emiatt könnyebben eloszlatható, kevesebb eséllyel hagy fehér réteget, de azért gyorsan és alaposan kell eldolgozni. Erre is igaz, hogy egy kis eső, és akár a nap elején felkent fényvédő elkezd fehéren patakzani, szóval azért nem éppen ideális a helyzet. A nagyobb bajom inkább, hogy mire elég az spf15? Télen esetleg, a nagyon sötét időszakban... Elhasználgatom, nem egy rossz fényvédő, de a kémiai termékeimhez képest macerás a használata, emiatt biztosan nem venném újra.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.01. 11:47 - 2019.12.01. 11:45
Semmi különbséget nem éreztem ez, és a 25-ös faktorú tej között, így annak a véleményét másolom be.Sajnos nagyon csalódtam benne. Ilyen drága termék, de közben ennyire gagyi...Nesze semmi, fogd meg jól kategória.Erős fehér réteget hagy (a titán-dioxid miatt), ez még mondjuk elviselhető lett volna, de felkenés után hámlik, kukacosodik és egy csepp vizzel már leoldódik az arcról...arról persze nem beszélve, hogy nem nyújt teljes spektrumú védelmet az UVA sugarak ellen. PRO: - az illata jó- iszonyat gyorsan beszívódikKONTRA:- iszonyat gyorsan beszívódik- szárít és kiemeli a száraz részeket- nem véd megfelelően- annyira nem tartós, hogy fel nem tudom fogni mit gondoltak amikor ezt a piacra dobták...El tudom képzelni hogy a BIOmániás anyukák akik cseppet nem értenek hozzá ezzel kenik a gyerekeiket, közben több rosszat tesznek nekik, mintha egy komplex teljes spektrumú védelemmel rendelkező full "KÉMIAI" fényvédőt kennének rájuk. (Tesztelésre kaptam. Ha saját pénztárcámból kellett volna kiadjak ennyit ezért, akkor 1 csillagot adtam volna.)
2019.08.21. 11:01
Tesztelésre kaptam én is, váltogatva használom a 25-ös testvérével. Alapvetően a kémiai védelmet kedvelem (a bőröm szerencsére bírja), fizikait egy ideje már nem használtam. Sokat gondolkoztam, hogy hány csillagot adjak neki. Nem napoztam vele, de a mindennapokra elég volt. Az állaga alapból jó, krémes, nem nehéz, viszont felkenéskor nagyon gyorsan "szárad", ha nem sikerül azonnal szépen elkenni, akkor fehér foltos marad, amit nagyon nehéz eltüntetni. Nekem sminkelni sem volt rá kényelmes, bár ez lehet csak megszokás kérdése. Nem marad csillogós a fejem tőle, de egy véletlen arcvakarás és kukacosodik is rögtön. Ahogy írták korábban is, a vizet/esőt egyáltalán nem bírja, az meg egy katasztrófa amikor a zuhi elkap és folyik le az arcomon...Az ára nekem határeset, lehet elsőre megvenném ennyiért, de igazából macerás használnom, nem fogok venni újat belőle.
2019.07.29. 18:18
Tesztelésre nyertem a 25 faktoros társával együtt, aminek nagyon örültem, mert sose nyertem még semmit. :D Alapvetően hófehér a bőröm, a napon többnyire csak leégni szoktam. A 25 SPF-es társával ellentétben ezzel sikerült barnulnom is néhány árnyalatot, semmi leégés nem volt. A felvitele kissé nehézkes, ügyelni kell, hogy szépen eloszlassa az ember és ne maradjon fehér itt-ott, nem árt alaposan hidratálni sem előtte. A felvitel után nem marad ragadós, aminek nagyon örültem, mert az eléggé tud zavarni. Az illata nagyon kellemes, kicsit gyümölcsös. A kupakja nem a legjobb, nem vállalkoztam arra, hogy magammal hurcoljam. Az összetevői szuperek. Amire való, arra tökéletesen megfelel, úgyhogy összességében teljesen elégedett voltam vele, csak az ára miatt 4 csillag.