ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Methyl Glucose Sesquistearate

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Ez az anyag egy "bio" termékekben is használható emulgeátor (vagyis segíti a vizes és olajos dolgok keveredését). A természetes kozmetikában "emulsan" néven forgalmazzák. Kozmetikumokban a fő funkciója mellett bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló hatása is van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.