Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Fejjegyek: ciklámen, körte
Szívjegyek: rózsa, narancsvirág
Alapjegyek: ambroxán, pézsma
Utoljára szerkesztve: 2024.11.20. 06:34 - 2022.01.26. 07:55
Annyira finom kis illat! De figyelem, teljesen más a "pour filles" verzió, mint az "anyai" alapverziója. Nekem ebben pont a kislányosság tetszik: könnyed, púderes, virágos, de elsősorban rózsás. Bár tényleg nem egy nehéz illat, mégis hosszú ideig érezhető, nagyon tartós. Nem egy drama-queen, vagy végzet-asszonya illatkompozíció, inkább azoknak ajánlom, akik egy bájos/kedves/púderrózsaszín világban képzelik otthon magukat.
Utoljára szerkesztve: 2021.11.24. 06:12 - 2021.11.24. 06:01
Estee Lauder egyik legjobb rózsa illata, ami a parfümök piacán kapható bár kicsit borsos az ára,meglestem a férjem ajándéka mennyibe került :) , de imádom ezt a fenséges s, szofisztikált illatot, amit magam után húzok miután magamra rakok pár cseppet ebből a mennyei csodából.