Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
selena0lela
Természetes fokhagymakivonatot tartalmazó samon hajhullás ellen.
Rendszeres használata segít erősíteni a haját, csökkenti a hajhullást, fényes és egészséges kinézetűvé teszi a hajszálakat.
2019.12.08. 10:16
Az első részben igaza van az előttem szólónak, az illata csodálatos, és nem vehető ki belőle a foghagyma! Most mostam vele először hajat, és azt kell mondanom hogy nekem tetszik! Hajmosás közben érződik az enyhe frissítő hatása, kevés kondicionálót használtam a hajamra, utána törülköző száraz hajra használtam az Avontól az Advance techniques argan and coconout olajat, és azt kell mondanom, hogy nem szárította ki a hajamat a fejbőrömnél, sem a végénél. Lassan derékig erő természetes gesztenye-barna hajam van, de remélem, hogy ez a sampon segít még szebbé, és hosszabbá tenni fürtjeimet!Az egy literes kiszerelése van meg, majd a flakon közepe felé járva majd vissza jövök updatelni:).
2015.08.11. 15:53
Ne ijesszen meg senkit az, hogy fokhagymás, nagyon jó illata van! Emellett az ára is szuper a kiszerelés nagyságához képest. És ezzel be is fejeztem a pozitív véleményeket, ennyit ért a két csillag. Nekem szörnyen szárította a hajamat, alig tudtam kifésülni hajmosás után, mosás közben pedig úgy éreztem, hogy teljesen összeragad tőle a hajam. Egyszer fodrászom is vett ilyet, nem győzött csodálkozni, hogy milyen rosszul viseli a hajam ezt a sampont. A hajhullással sem csinált semmit, sőt, mivel nehéz volt fésülködni utána, talán még több is kijött. Próbáltam a mézes változatás is, az se jobb. Még egy kicsi és elfogy, utána pedig soha többet! Sajnálom, hogy nem jött be, pedig szimpatikus terméknek tűnt, szeretem az Afrodita holmikat, remélem másnak jobban beválik! Aki bevállalja, keressen mellé egy jó balzsamot is.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.