Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Indigo
Illóolaj-keverék gerániumból és fenyőből, mely megnyugtat és ellazít.
Kiszerelés: 10 ml
2014.10.31. 10:42
Förtelmes szaga van.Itteni vélemények hatására megvettem akciósan.Még jó hogy többet nem adtam érte.Mikor először beleszagoltam,azt hittem,dobok egy hátast..A fenyő finom lenne benne,de a geránium elrontja az egészet.Még mindig barátkozok vele..hátha..
2014.01.19. 16:54
Este tusolás után a csuklómra teszek,és a fülem mögé.Olvasás közben érzem az illatát ,ami tiszta és nyugtató.Imádom.
2012.09.03. 09:09
Magam is meglepődtem rajta, de tényleg nyugtató hatása van, mindenkinek ajánlom, aki az átlagnál stresszesebb és természetes megoldást akar találni. És az illata is kellemes egyébként.
Utoljára szerkesztve: 2013.01.07. 09:42 - 2012.08.29. 10:29
Ó te jó ég, ez mennyire jó illatú! Maga a harmattal áztatott erdei tisztás, friss, zöld, harmonikus kompozíció. Illata intenzívebb, mint a levendulásé, bár az se semmi, csodás mind. El tudnám képzelni egy stresszes napra magammal vinni és tényleg teljesen ki tudnék kapcsolódni tőle. Egy ilyen illatú Eau de Toilette-nek nagyon örülnék. Valaki tud hasonló illatot parfümben? :-)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.