Lelőhely: Müller, dm

4.6
Hozzáadva 2012.08.24.by

missmisfit

2017.09.11. 10:10

Imádtam az illatát...sajnos már ezt sem látom sehol a polcokon :(

2017.07.08. 23:20

Kár h.már nem tudom beszerezni.intenzitása felért egy parfümével!:)

2017.01.09. 10:25

Akartam ilyet venni, annyira imádtam az illatát, de nem találom :( nagyon kár érte.Lilianna köszi szépen a tippet, teszek egy próbát vele.

2016.09.12. 16:05

Egyik nagy kedvencem, igazi finom parfüm, misztikus, egyedi, magával ragadó. Keveset szabad belőle használni. Az új Sensual nevű parfümje szerintem ugyanez az illat más formában, úgyhogy aki azt hiányolja, szerintem tegyen egy próbát vele is.

2015.02.04. 15:26

Kedvenc volt, kár, hogy mostanában nem látom sehol :( Indiához ezer szállal kötődik az életem, így nekem különösen kedves a Spirit of India, különösen illik szári viseléséhez, de nagyon értékelem benne, hogy nem az a tipikusan túl édes, töményen fűszeres, bazári füstölő szag, mint sok keleties illatnál, hanem egy nagyon kellemes aroma, ami lágyan lengi körül a nőt, mégis izgalmas, sejtelmes... :) Tényleg nagyon szerettem, még most is az orromban érzem az illatát, de sajnos már csak emlék, mert egyszerűen eltűnt :( A legjobb illatokat gyakran valami miatt beszüntetik, csak hogy utána valami trendi vattacukros tucatillatokat dobjanak piacra inkább (bár ez Vandinire nem jellemző, de akkor sem értem miért tűnt el ez az illat).Ha valakinél akad még belőle és nem szeretné elhasználni, akkor vevő vagyok rá :)

2014.02.03. 21:44

Kellemes, valóban misztikus illat... végre nem egy tucat, rágógumi szag.. :)