Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
katemus
Az ásványi anyagokban gazdag, Holt-tengerből származó iszap segít az elhalt hámsejtek eltávolításában. Az értékes magnézium bőségesen hidratálja bőrét, így az tiszta ls jobb vérellátású lesz. Az eredmény világos, tiszta, feszes bőr.
2016.10.16. 13:25
Kicsit csíp mikor felkenem, de hamar elmúlik. Használat után kicsit tisztább lett a bőröm, de húzódott is, rögtön hidratálnom kellett.
Utoljára szerkesztve: 2015.07.18. 11:32 - 2015.07.18. 11:32
Régen néha vettem és úgy emlékszem, hogy nem volt rossz.Az összetevőlista update-re szorul, ugyanis a parabének ki lettek véve a termékből!itt az új lista:InhaltsstoffeAQUA (WATER), KAOLIN, MARIS LIMUS EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PANTHENOL, CITRIC ACID, ZINC OXIDE, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, ALGAE EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) EXTRACT, ALCOHOL, DECYL GLUCOSIDE, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICATE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYLGLYCERIN. bizonyíték: http://www.aldo-vandini.de/facetime/masken/tiefenreinigungs-gesichtsmaske.htmlklikkelni kell az inhaltsstoffe-ra, és akkor meg lehet nézni, hogy igazat posztoltam.
Utoljára szerkesztve: 2013.06.16. 07:08 - 2013.06.10. 18:12
Én nagyon szeretem az Aldo Vandini pakolásokat, ez is bevált :) Kb 3 használatra elég és látszik is a jótékony hatása gyorsan, szépen tisztítja és frissíti a bőrt. Csak ne lenne benne ennyi paraben!