Hajfestékek

Alfaparf Jean's Color

4.1
Hozzáadva 2018.09.11.by

drivolis

Jól kenhető, használata gyors és munka során nem csöpög. Egy különleges és kreatív szolgáltatás, amellyel szolgáltatási palettánkat bővíthetjük. A Jean’s Color fizikai hajszínező egyedi pigmentjeinek köszönhetően nem avatkozik be a haj szerkezetébe. A színező összetétele rendkívül kíméletes, nem tartalmaz ammóniát.

2019.02.12. 10:41

Szép a színe, de nagyon hamar kopik. Nálam a nagy szerelem az Alfaparf Red Booster volt. Csodás és tartós.

2018.02.23. 14:56

Nagyon szerettem ezt a hajszínezőt, bár nem tartott sokáig a színe, még is tökjó volt használni!:D

2015.11.30. 12:06

Két színt próbáltam belőle, a magentát és a lilát. Mind a kettő szín nagyon szép, főleg a magenta, az egyszerűen verhetetlen más gyártók magentáival szemben, az egészen intenzív magentától a halvány babarózsaszínig lehet hígítani, és befogja a világosszőke hajat. Az egyetlen negatívuma a lilának annyi volt, hogy a Jóisten se tudta kiszedni belőle, se szőkítő, se pigment eltávolító, semmi. De ha hosszú távra tervez vele az ember ( nekem évekig volt teljesen lila a hajam ) akkor remek választás, noha én végül áttértem a directions plum-ra, de ha rózsaszín hajat szeretnék, biztos a Jeans color Magenta mellett döntenék :)

2015.11.11. 21:27

Kedves wonderfooled és krsaniko!Biztosak vagytok benne, hogy rendeltetésszerűen használtátok ezt a terméket? Mert egy ilyen viszonylag kíméletes összetételű termék nem fogja befogni az alap hajszínt, még ha az világos szőke is. És ez nem csak saját tapasztalat.Nekem csak a hajam vége szines, és pontosan azért szinezőt használok mert szeretem váltogatni. A Pink és a lila a kedvencem és extra intezív a szine 5 mosásig utána fokozatosan halványodik. DE ! EGy nagyon fontos momentum ami a használati leírásban is ott van ! CSAK szőkített hajon működik. Annó én is azt hittem megfogja a hajam, mert alapból szőke ,de leveti , sőt szürkés lilára fogta. aztán leszívtam és láss csodát ... tündöklően élén volt. El lehet gondolkozni :)

2015.07.11. 16:54

A fodrászom ajánlotta balzsammal keverve.Nagyon jó hatást lehet vele elérni.A vörös haj kopik a leghamarabb a pigmentek miatt,úgyhogy nagyon hasznos mert telíti a színt és nem lesz tőle fakó a haj.Elég sokáig elég.Kiváló kiegészítő a következő hajfestésig :)

2015.04.30. 11:42

Nekem ez a termék vált be legjobban a színezők közül, pedig próbáltam már párat (drágábbat is, olcsóbbat is). A színei közül a Pinket - ami kicsit pirosas pink-, a Magentát - lilás rózsaszín-, és a Purple -lila- használtam. A kedvencem a Pink. Balzsammal jól lehet higítani és nekem 6 hétig szépen tartja a színét (heti 1 hajmosás, hidegvíz + megfelelő hajápolók).