Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
pinkcat
Restrukturáló kímélő sampon sérült, károsodott hajra. Kíméletesen tisztít és elősegíti a hajszálak restrukciójának folyamatát. Rendszeres használata visszaadja a haj erejét és rugalmasságát.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.17. 15:38 - 2024.05.28. 14:53
Semmi hozzá fűzött reményt nem váltott be.Összesen 5-6 alkalommal mostam vele hajat, kár volt. A hajból nem lehet kimosni ,ragacsos marad a haj,a teteje lelapul,még erőtlenebbé tette a hajam,mint a használata előtt volt.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.18. 19:25 - 2024.04.10. 12:22
Szőkített hajamat a pakolással együtt 3 hónap alatt teljesen helyrehozta. Brutális állapota volt pedig. Magától a sampontól nem tudom megéri e csodát várni, mindenképp kell mellé egy jó pakolás és nyilván vigyázni kell a hajra.
2024.03.19. 10:07
én semmi extrát nem érzek ettől a sampontól, Pantene jobb szerintem és olcsóbb is
2023.12.26. 18:29
Sajnos nekem ez a termék nem vállt be. A hajmosást 1 nappal ki tudtam vele tolni, cserébe nagyon kiszárította a hajam, kezelhetetlenné vált. A fejbőrömet irritálta, nagyon viszketett és égett tőle. Ami pozitívum, hogy nagyon jó illatú és kevés kell belőle.
2023.11.26. 10:47
Sziasztok!Festéstől és a covid által megviselt, töredezett hajamat kb. 1 hónap alatt láthatóan rendbetette. Igaz az ampullájával együtt használom.Csodálatos termék!
Utoljára szerkesztve: 2025.02.18. 19:26 - 2023.04.03. 12:58
Korábban én is olcsóbb drogériás samponokat használtam. Mivel a hajam szőkítve lett, előtte pedig egy kissé el is lett rontva, roncsolódott.. Nem akartam h a hossza bánja, így a professzionális termékek közt kezdtem el nézelődni. Erre esett a választásom és nem bántam meg! Ég és föld! A maszkkal együtt használom és csodát tett, a legelső alkalommal már nem szenvedtem a kifésüléssel. Azóta már vettem szőke hajra is a termékcsaládból és együtt használom őket. Újravevős!