Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
gedit60
A szőlő legjobb hatóanyagainak kiváló koncentráruma.
Preventív hatású hatóanyagokkal véd a szabadgyökök ellen és a külső károsító tényezőkkel szemben. Matrixyl és az Argilineline hatóanyagoknak köszönhetően javítja a mélyebb ráncokat.
Az argilineline hatóanyag botoxhatása érvényesül – a bőr azonnal simább, feszesebb, fiatalabbnak hat.
2013.06.28. 13:39
Csak egyszer volt szerencsém tapasztalni egy kozmetikai kezelés során. Az illata nagyon jó, a hatását viszont nem tudom megmondani, mert egy alkalom semmire sem elég. Magyarul semmi különös változást nem tapasztaltam a bőrömön, és persze a kezelés alatt a termékcsalád más tagjait is használta a kozmetikus, ez a szérum volt a befejezés. A hatóanyagait most olvastam, így csak örülök, hogy nem ruháztam be rá. Bár nagyon jókat írtak a hatásáról a reklámanyagában.