Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Márkabolt, online

almost 1.618 Niacinamide 5% Natural Monoserum

4.4
Hozzáadva 2024.03.26.by

f_fancsu

Niacinamid, vagy másnéven B3 vitamin főként a problémás bőr számára jelent hosszútávú megoldást azáltal, hogy részt vesz a bőr felborult barrier funkciójának helyreállításában, amelytől nagy általánosságban a bőrgubancok eredeztethetők. Azon túl, hogy jelenléte elengedhetetlen a bőrvédőgát helyes működéséhez megannyi specifikus bőrproblémában elsősegélyt nyújt: zsíros bőr, gyulladások, akne, foltok, hegek.

2025.03.12. 12:43

Nekem ez mentette meg a bőrömet, nagyon szeretem. Mióta használom sokkal kevesebb pattanásom jön elő.

2024.10.21. 17:41

Nagyon szeretem! Kíméletes a bőrömhöz, nem okoz irritációt, nem kukacosodik. Reggel és este is használom, nekem segített egy picit a pattanásos bőrömön. Egyedül az árát sokallom egy picit, de tudom hogy más márkáknak sokkal drágább niacinamidos szérumjai vannak. Csak ajánlani tudom!!

2024.09.03. 13:40

Számomra egyáltalán nem éri meg az árát. A termék maga nem rossz, de az állagával nem tudtam megbarátkozni; túl ragacsos érzetet hagyott maga után. Emellett sajnos kukacosodott is.

2024.07.12. 19:19

Több márka niacinamidos termékét próbáltam már, de a bőröm az almost termékét szereti a legjobb. Könnyen beszívódok, jó érzést ad a bőrömnek a termék használata.

2024.04.02. 20:16

Nekem bármelyik 10%-os Nia kiüti az arcom.Ez az 5%-os szérum pont megfelelő "töménységú" ahhoz, hogy az érzékeny bőrömön ne okozzon semmilyen gondot.A homlokomon a zsírosodás csökkentésében is segített. Biztosan sokadjára is újraveszem.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.26. 21:03 - 2024.03.20. 20:50

Amióta használom (1 hónapja), kevésbé jönnek ki pattanások az arcomon. Eleinte kijött egy-kettő, de nem gyulladt be, gyorsan lement. Nagyon tetszik az állaga, gyorsan beszívja a bőröm. Reggel és este használom egyaránt a rutinomban.