Alterra

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Normál, Kombinált
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: gwendolen, Módosítva: 2011. július 1.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Normál, Kombinált

Őszibarackmag-olajat és görögdinnyemag-kivonatot tartalmazó tonik. Az illatanyagok természetes illóolajokból származnak.

bibi24

Wish

2013. november 21.

Én is akkor vettem meg, amikor leárazták a közeli lejárat miatt, párszáz forintért. Alig vártam, hogy elhasználjam, mert nem igazán jött be. Semmi hatása nem volt. Igaz, negatív hatás sem, de teljesen felesleges megvenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. november 21.

kitticat

2013. január 3.

Pattanással, mitesszerrel nem csinál semmit, bár nem is ígéri... én az alapozóm maradványait szedem le vele, és arra jó, de semmi extra nem történik a használatától,nem lettem se szebb se csúnyább. egynek jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 3.

ponydogcat

2012. december 2.

Tényleg barackpálinka illata van :) Hát, nesze semmi... kategória. Talán elfogy, nem veszem újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. december 2.

timikeke

2012. október 5.

Szintén 250 Ft-ért vettem, mert hamarosan lejárt a szavatossága. Kb. 3-szor ha használtam. Borzalmas, nagyon ragacsos marad tőle a bőr, kijöttek a pattanásaim, és az illata sem a legjobb. Soha többé.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 5.

virike9

2012. október 5.

250 ft-ért vettem... gondoltam ennyit megér... már két-három hete használom... az illata tényleg kicsit barack pálinkára emlékeztető, de ha az alkohol kimegy belőle egészen jó illata van. És ennyi. A használat kezdetekor még tetszett a dolog, kicsit mintha szárította volna a bőrömet és a pattanásaim is mintha visszahúzódtak volna... de ahogy telik az idő egyre jobban nem használ semmit, nem hogy hatástalan...sőt pont az ellenkezője! A bőröm elkezdett zsírosodni, még jobban pattanásosodni és ragacsos, nehéz érzetűvé válni... szóval én az eredeti árát semmiképp nem fizetném meg ennek a toniknak, olcsóbban is lehet kapni ezerszer hatásosabb tonikokat, kap egy csillagot, mert az elején még jó volt és lehet csak az én bőröm nem szereti, de biztos, hogy nem vásárolom újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 5.

Gabriella92

Bőrtípus: Zsíros
2012. szeptember 13.

Ma vásároltam ilyet, mert már jó ideje elfogyott a sminklemosóm. A Westend rossmannban alig volt valami e célnak megfelelő, azért ezt választottam mert kemény 250 forint volt, gondoltam ha nem is jön be, legalább nem pénzkidobás. Tényleg nagyon alkoholos az illata, mint a pálinka, érzékeny bőrüknek nem ajánlanám. Viszont leszedte a sminket, nem irritálta a bőrömet és a szememet sem. De nem hiszem hogy újra veszem, annyira nem jön be...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 13.

Edit89

2012. szeptember 11.

2012. 08.29.
Eredetileg én is az Alverdés iszapos tonikért és a tisztítójáért indultam, de előtte a Rossmanban is volt dolgom és megláttam, hogy ez a tonik és a fiatal bőrre való arctisztító féláron vannak. Meg is örültem neki, mert az arctisztítót már használtam és nagyon jó volt, ezt pedig gondoltam kipróbálom, így az Alverde legközelebbre marad. Nem is tudom, mit írjak róla... Az illata hihetetlen jó, viszont volt már jobb tonikom is. Szárítani semmiképpen sem szárít, inkább kicsit ragacsos marad az arcom. Valóban nem sok hatása van. Mostanában teafaolajat csepegtetek a tonikos vattára, ebben az esetben tökéletes, azonban önmagában kevés. El fog fogyni, mert nem használhatatlan, de max. sos helyzetben veszem újra.

2012. 09. 11.
Túlbecsültem... nem akartam róla nagyon rosszat írni, de 2 hét után elfogyott a lelkesedés. Minden nap használtam, de ragacsos, zsíros, fénylő, nem szép lett tőle az arcom, pedig mikor elkezdtem használni nem volt ilyen. Nem szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 11.

2012. 08.29.

2012. 09. 11.

keettee

Korcsoport:  -
2012. szeptember 5.

Le kell pontozzam, szörnyen alkoholos... majd takarításhoz elhasználom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2012. szeptember 5.

Le kell pontozzam, szörnyen alkoholos... majd takarításhoz elhasználom.

feredith

2012. augusztus 28.

A barackpálinka-illattal egyet kell értenem, nekem is ez volt az első benyomásom a termékkel kapcsolatban, és ez nem is véletlen, tele van nyomva alkohollal. Ennek ellenére nekem egészen bevált, viszont tökéletesen eltávolítja a bőrön maradt szennyeződéseket és emiatt (illetve a normális összetevők miatt) kap jó pontszámot tőlem :) Őszre-télre már nem vállalnám be a szárító hatása miatt, így újra sem fogom venni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 28.

Mo0nlight

2012. április 3.

Az alverdés iszapos tonikot akartam eredetileg venni, de már nem volt időm mászkálni, úgyhogy lekaptam a polcról ezt. Csak utána olvastam a véleményeket, el is keseredtem. DE, már pár hete használom, és nekem semmi problémám sincs vele, teszi a dolgát - nem lett tőle másabb/rosszabb az arcom minősége, mondjuk jobb sem. Végül is nincs okom csillagot levonni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. április 3.

Hidratálók: Glycerin
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Glycerin h 0 0

Kókuszolajból származó tisztítószer, melyet Paula Begoun szerint a kemény víz lágyítására használnak.

Egy tenzid, vagyis tisztító összetevő. Természetes vegyületek természetes kötéssel való összekapcsolásával nyerik.  Tisztító és habképző tulajdonságú. BDIH által jóváhagyott, natúrkozmetikumokban használható összetevő.

Növényi eredetű összetevő, glicerinből, cukorból és lauryl savból nyerik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő.