siss
Kíméletes növényi eredetű tisztító összetevőket, valamint értékes bio mandula-, kardamom- és vanília kivonatot tartalmazó összetételének köszönhetően gyengéden és alaposan tisztítja a bőrt. Könnyed, édes-fűszeres illata kényeztető tusolási élményt nyújt.
Mentes szintetikus színező-, illatanyagoktól. Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más ásványolaj származékot. A növényi hatóanyagok lehetőség szerint ellenőrzött termesztésből és vadszedésből származnak. Hatása bőrgyógyászatilag igazolt.
2019.08.07. 09:01
Állagra és összetevő alapján tökéletes. Illata hát elsőre nem bejövős de ahogy szét kened magadon a kardomon átveszi az uralmat és egy egész kellemes dolog lesz belőle:) Eléggé habzik, tisztít és nem szárít. Én ajánlom azoknak akik nem szeretik a túl erős illatokat és figyelembe veszik,hogy vegan cf termék!
2019.03.16. 17:24
Az illata először fura volt, nem szokványos. De egyáltalán nem kellemetlen, és meg sem marad. Ez nálam most plusz pont, mert kicsit besokalltam az erős, geil illatoktól. Szóval jóleső ez a visszafogott, különös illatocska.Az én bőröm is szereti, egyáltalán nem szárít, puha lesz tőle a bőröm. Tisztít is, kellemes vele a tusolás. Kímélő összetevői vannak. Jó tusfürdő.
2019.01.27. 11:30
Mikor először megszagoltam, tudtam: ezt az illatot kerestem. Aztán tusolás után csak puha bőr maradt, illat volt, nincs...
2018.12.14. 23:20
Már egy használat után másnapra érezhető volt a különbség. Sokkal puhább volt a bőröm és kevésbé száraz. Ez eddig a legjobb Alterrás tusfürdő amit próbáltam, illata is finom.