Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
csaktom
Az Alterra Erősítő Sampon gondosan kiválasztott organikus hatóanyagokkal ápolja a sérült, törékeny hajat, mint abyssinica-olaj és kaktusz-kivonat, valamint pantenollal, zab- és füzike-kivonattal erősíti a haj szerkezetét, adja vissza rugalmasságát és biztosítja jobb kezelhetőségét. Vegán.
2016.11.05. 09:27
Emlékeztek húsz évvel ezelelőttről arra a nagy, színes gömbrágóra? Nagyon jellemző, édes, cukros illata volt. Na, ezzel a samponnal nosztalgiáztam egy jót, egy az egyben az az illat köszön vissza. Személy szerint nekem ez annyira nem tetszik, miért kell egy samponnak ennyire édes, cukorkás illatot kreálni (picit megkérdőjeleződött nálam az is, hogy a termékben nincs mesterséges illatanyag). Maga a sampon jó, hozza a többi Alterra sampon szintjét. Natúr samponhoz képest elég jól habzik, jól tisztít, nem irritál, szépen kiszedi a kókuszolajos pakolást. Különösebb erősítő hatást én nem fedeztem fel a használatával. Négyest kap tőlem.