Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
boglarka24
Egy gazdag testápoló krém amely az igénybevett és a száraz bőrt hosszantartó nedvességgel látja el 24 órán keresztül.
Organikus shea vaj, bio gránátalma mag olaj és növényi glicerin biztosítják a bőr rugalmasságát, feszességét. A bőrszárazság érzését hatékonyan enyhíti. A lágy textúrájú krém könnyen és gyorsan beszívódik.
Kiszerelés: 200 ml
2019.03.26. 14:44
Kicsit nehezen kenhető, az illata felejthető számomra. Szeretem, hogy természetes hatóanyagokat tartalmaz. A hidratáló hatása megfelelő, de nem dobtam hátast a terméktől.
2019.03.20. 12:30
A hidratáló hatása egész jó, az illata is finom, de nekem egy kicsit ragacsos, nincs az a húha érzés. Egynek jó, de újra nem venném.
2019.02.22. 16:04
Már kétszer vettem. szeretem, könnyen beszívódik, nem ragacsos. Az illata nekem édeskés, de hamar elillan. A bőröm viszont szereti, selymesen puha.
2018.07.16. 13:23
Ugyanolyan illata van, mint a gránátalmás kézkrémnek, samponnak, balzsamnak, hajkúrának. Intenzíven ápol, picit lassabban szívódik be, de a mennyei illata kárpótol. Akcióban betáraztam belőle.
2016.02.29. 19:13
Az ára nagyon rendben van, az összetevők is, azonnal beszívódik és 24 órán át hidratál. Az illata nekem túl erős, de ízlés dolga... Lusta vagyok testápolózás terén, de kismamaként egy dolgot szigorúan betartok: a hasamat-csípőmet minden este bekenem. A 38. héten járunk és eddig nem "csíkozódtam" be, persze hogy ebből mennyi a testápoló és mennyi a genetika...
2015.04.06. 22:49
Most kaptam meg a terméket Németországból.Érdekes amit Tvylvis írt, mert nekem meg pont hogy erősen kellett nyomnom a tubust hogy kijöjjön a krém, amit kissé sűrűnek találtam.Elvileg ez egy frissen vett tubus volt.Az illata nagyon szuper és én is nagyon szeretem a gránátalmát.Nem értem hogy Mo-n miért pont ezt a termékét nem lehet az Alterrának kapni...Odakint most kicsit le is volt árazva, így csak 2,25 euro-ba került, tehát kicsivel olcsóbb mint a flakonos testápolók, bár ebben csak 200 ml van és nem 250...Eddig csak a karjaimra és a nyakamra tettem belőle, mert a másik, már közel félig elhasznált Alterra zuhanyozás utáni testápolót előbb el akarom használni.